≫ 

Sve svadbe srpskih sportista ove godine: Na jednoj pevao i Novak Đoković, nikad ih nije bilo više

Nikad veselije leto, ali i jesen za srpske elitne sportiste

  • 1
Aleksandar Mitrović, Milica Mandić, Ivana Španović, Nemanja Majdov Printskrin: ATA Images, Instagram.com/vanibonitini/marko_fitt/ twitter/SNSD/

Leto i jesen 2021. godine ostaće upamćeni kao veoma berićetni po pitanju svadbenih veselja srpskih sportista.  Nikad više naših reprezentativaca i osvajača olimpijskih medalja nije stalo na "ludi kamen" u tako kratkom vremenskom roku.

Praktično, u samo 20 dana venčale su se naše tri vrhunske sportistkinje koje su osvajale olimpijske medalje, malo pre njih rekorder u nacionalnom fudbalskom timu Srbije po broju golova, kao i svetski prvak u džuodu.

Ali da krenemo redom. 

Prvi je na u "bračne vode" ušao fudbaler poljske Legije i reprezentativac Srbije Filip Mladenović  koji se krajem maja oženio višegodišnjom partnerkom Zoranom, a mladenci nisu skidali osmehe na svoj veliki dan.

Svadbeno veselje upriličeno je na Kalemegdanu, a mladenci su na venčanje stigli u old tajmeru. Mlada je na dugom velu imala natpis na engleskom jeziku: "dok nas smrt ne rastavi". Na svadbu su došli očekivano i mnogi fudbaleri, kako sadašnji tako i bivši saigrači Filipa Mladenovića.

Odmah za njim golgeter srpske fudbalske reprezentacije Aleksandar Mitrović koji se zvanično venčao sa devojkom Kristinom Janjić sa kojom ima dvoje dece.

Venčanje je održano krajem maja u crkvi i opštini, a veselje u restoranu "Topčiderac"

Odmah posle Mitrovića oženio se još jedan reprezentativac, zlatni orlić sa Novog Zelanda Mijat Gaćinović.

On i njegova dugogodišnja devojka, Vedrana Abovan, krunisali su brakom svoju vezu, iz koje imaju i sina Matiju.

Mijatu je gost na svadbi bio saigrač iz reprezentacije, Nemanja Maksimović i njegova lepša polovina, koja je i objavljivala snimke na svom Instagramu.

Već početkom avgusta na "ludi kamen" stao je i Marko Gudurić. Bivši košarkaš Crvene zvezde se oženio dugogodišnjom devojkom Aleksandrom Dujović.

- Samo ostani tu... 08.08.2021- napisao je košarkaš uz fotografiju sa venčanja, a ispod objave su se nizale brojne čestitke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Marko Gudurić (@guduric)

Nekoliko meseci posle Mitrovića usledilo je novo fudbalsko venčanje. Fudbaler Zvezde Marko Gobeljić venčao se 30. avgusta sa pevačicom Katarinom Grujić.

Kako se navodi, Katarina i Marko gostima nisu dali da fotografišu čitavu ceremoniju i žurku nakon toga, kao i da fotografije objavljuju na društvenim mrežama, te su zvanice morale da se pridržavaju ovih pravila.

Kako je došla jesen i septembar mesec, krenula je izgleda i serija venčanja, pa smo tako u septembru dočekali još tri svadbe od čega dve naših najlepših sportistkinja.

Najbolja srpska sportistkinja svih vremena sa Olimpijskih igara Milica Mandić i njen izabranik Marko Đuričić jedno drugom su izgovorili sudbonosno "da", a kadrovi sa crkvenog venčanja su bili predivni.

Njih dvoje su upriličili građansko, zatim i crkveno venčanje, kojem su prisustvovali rodbina i prijatelji.

Milica je blistala u beloj venčanici, njen dragi u elegantom odelu, a tekvondistikinja je očarala sve svojom lepotom.

Pogledajte fotografije:

Nije prošlo ni sedam dana a usledila je svadba još jednog srpskog Olimpijca, džudiste, šampiona sveta Nemanje Majdova i to u Banja Luci.

Ova svadba izazvala je veliki odjek u regionu jer je specijalni gost bio Novak Đoković, koji je i zapevao u društvu Milorada Dodika.

Pogledajte galeriju:

Kako se septembar bližio kraju nastavilo se sa svdbama. Najpre se Ivana Španović udala za Marka Vuletu, fitnes instruktora sa kojim je bila u vezi dve godine.

Venčanje je održano na ranču u Umčarima nadomak Beograda, a na veselju je pevala Edita Aradinović.

Samo dva dana kasnije još jedna udaja i to Milene Rašić naše proslavljene odbojkašice koja se udala za sedam godina mlađeg rukometaša Petra Panića.

Milena je venčanjem krunisala 2021. godinu u kojoj je sa odbojkaškom reprezentacijom ovog leta osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju, kao i srebro na Evropskom prvenstvu koje je održano u Beogradu.

Video: Sportsko-estradni krem na svadbi kod Terzića: Legende Zvezde i Partizana, lepotice na štiklama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA