Bekamova supruga izgleda provokativno kao pre 25 godina, sada je otkrila i tajni recept koji je šokirao mnoge

Ko bi rekao da bivša "Spajsica" ima 47 godina...

  • 3
Viktorija Bekam Printskrin: Instagram/victoriabeckham

Iako ima 47 godina, Viktorija Bekam, supruga nekadašnjeg reprezentativca Engleske Dejvida, i dalje izgleda kao da je ostala u 90-im godinama kada je bila članica pop benda "Spice Girls."

Da, na njenom licu se vidi da su godine prošle i da više nema 20 koliko je imala kada je počela da peva za "Spavice", ali njeno telo, s druge strane, kao da se nije menjalo 25 i kusur godina.

A kao glavni razlog za to jeste svakodnevno vežbanje koje joj je ušlo u krv, te specijalna ishrana koju je Viktorija sama otkrila i iznenadila mnoge. Na primer, njen omiljeni obrok jeste tost napravljen od celog zrna pšenice i malo soli preko njega.

- To je taj ugljeni hidrat zbog kog se osećate udobno, a ja volim so - rekla je Viktorija, koja obožava da se namirnice kuvaju na jednostavan način bez ulja, maslaca ili soseva:

- Takođe, svako jutro na prazan stomak unesem dve kašike jabukovog sirćeta i zatim popijem čašu vrele vode s limunom. Što se tiče vežbi, najprije trčim na pokretnoj traci, a nakon toga slede vežbe prema programu koji sam dobila od mog trenera.

Viktorija ističe i da dnevno istrči od osam do deset kilometara, da ne preskače vežbe joge, a vi u nastavku možete pogledati njene fotografije - uz napomenu  da sa nekadašnjim asom Junajteda i Reala ima četvoro dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    3. oktobar 2021 | 14:01

    Ce umre gladna i mrsava. Sestro umereno jedi i vezbaj i cepaj od slanine do cokolade i ne sekiraj se.

  • Neko

    3. oktobar 2021 | 14:01

    Mize ona kad nista drugo neradi

  • A da....

    3. oktobar 2021 | 15:48

    Lezis kuci...ne radis nista osim teretane i privatnih trenera a popodne u shoping da se malo potrosi od dosade...i tako svaki dan....kaze izgleda svetski?....pa i ja bih da ne moram grbaciti po putu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA