≫ 

Odigrao utakmicu karijere u Zvezdi, pa zaprosio sestru fudbalera Lacija

Zoran Popović dobio potvrdan odgovor lepe Ivane

  • 12
Ivana Marušić Printskrin: Instagram/ivana 1210

Iza Zorana Popovića, rezervnog golmana Crvene zvezde, nalazi se nekoliko dana kao iz bajke! Nakon što je bio sjajan u Razgradu protiv Ludogoreca u četvrtak, zatim odigrao i partiju karijere u crveno-belom dresu protiv Metalca, popularni Pop je odlučio da promeni i situaciju na privatnom planu!

Naime, Popović je u međuvremenu zaprosio svoju devojku Ivanu Marušić s kojim je u vezi nekoliko meseci i koja je rekla "DA" iskusnom čuvaru mreže. Inače, Ivana je rođena sestra fudbalera Lacija Adama Marušića.

Popović i Marušić su svojevremeno bili saigrači u dresu Voždovca, pre nego što su obojica napustili klub 2014. godine. Pop se u međuvremenu vratio i igrao za Zmajeve od 2015. do 2018. kada je otišao u Bodo Glimt, a odatle u Zvezdu.

Protiv Metalca je nedavno imao čak sedam uspešnih odbrana i najzaslužniji je što su crveno-beli slavili rezultatom 3:1 i tako održali korak za vodećim Partizanom. Takođe, protiv Luduogreca je u dva navrata spasio viđen gol svog tima.

Zanimljivo, čini se da je Popović "slab" na Ivane pošto je prošle godine bio u vezi sa fitnes instruktorkom Ivanom Ignjatović s kojom je dolazio i na klupsu proslavu. U nastavku možete pogledati i njene fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA