Reprezentativac Francuske davao 50.000 evra Onlyfans modelu (50): "Šteta, da nije nudio pare bila bih sa njim"

Otkrila je Natali i kako se našla u tom svetu erotike

  • 1
Natali Adreani Printskrin: Youtube

Natali Adreani,poznata francuska rijaliti zvezda, dala je nedavno jedan intervju za tamošnje medije koji je uzburkao javnost!

Iako ima 50 godina, Natali je i te kako atraktivna žena koja zbog tog svog izgleda uživa veliku pažnju na "Onlyfans" platformi. Možda otuda i ne čudi što je svojevremeno dobila nepristojnu ponudu od reprezentativca Francuske čije ime nijeh htela da otkrije.

- Imam brojne ponude, a jedna je stigla od fudbalera. Ponudio mi je 50.000 evra da provedem noć sa njim. Nudio je to više puta, ali sam ga odbila. Igra za reprezentaciju Francuske i moram da kažem da me je šokirala njegova ponuda. Šteta, da nije nudio novac, bila bih sa njim - rekla je Natali i dodala:

- Sa 50 godina sam seksualno sazrela. Uživam i volim da otkrivam nove stvari. Pazim na svoje telo i ne izvodim egzibicije kada sam u krevetu sa muškarcem.

Otkrila je i kako se našla u centru pažnje.

- Najpre sam se šalila sa jednom od svojih ćerki da ću na Instagramu reklamirati donje rublje. Zatim je moj nalog i te kako porastao i tako sam se našla na "Onlyfans" platformi gde su mi rekli da mogu da zaradim dosta novca koji je samo stizao. Trenutno imam sadržaj na četiri platforme i to je jako težak posao - poručila je Natali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA