≫ 

Đoković snimljen u neobičnim situacijama: Bere krompir, nosi debla, kupa se u potoku

Kada nije na turnirima, Novak se ponaša poput običnog čoveka i nije mu problem da pomogne prijateljima i u poljoprivrednim poslovima

  • 20
Novak Đoković neobične situacije Foto: Privatna arhiva, Instagram.com/djokernole

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno odmara u Srbiji i "puni baterije" pred nastavak sezone i završnicu borbe za prvo mesto na kraju sezone.

Novak je propustio Indijan Vels, zbog čega postoji opasnost i da mu Medvedev preotme prvo mesto na ATP listi bar na nedelju dana.

Svakako su Đokoviću sada prioritet Grend slemovi, a sigurno će pokušati i da obori večni rekord Štefi Graf po broju nedelja na prvom mestu.

Dok pauzira od tenisa, Novak se posvećuje porodici, provodi vreme sa svojom decom, ali i uživa u malim životnim radostima kao svaki običan čovek.

Tako je Novak tokom boravka u Srbiji ove jeseni brao grožđe sa prijateljima, što nije prvi put da Novaka vidimo u ovako neobičnim situacijama kakva je svojstvena ljudima koji su u poljoprivredi.

Đoković je neko ko propagira zdrav život, namirnice koje su zdrave, posebno voće i povrće, a kada ih uberete sami, to dodatno daje čar ukusu plodova, pa je tako Nole pored grođža uslikan i kako je u prošlosti brao i krompir, trešnje, limun...

Njegov odnos sa prirodom se tu ne završava, već Novak redovno putuje i obilazi prirodne lepote, što Srbije, što širom sveta. Često smo poslednjih godina mogli da ga gledamo kako osvaja vrhove Rtnja, Tare, obišao je Zlatibor, a čak tri puta je bio u piramidama u Visokom, gde je čak i puzio kroz blato probijajući se kroz tunele.

Video: Srđan i Novak treniraju s balvanima na leđima na planini u Bosni

Novak je uslikan i kako "crpi" energiju iz prirode, pa se tako "uzemljavao" ili se peo na drvo i iz njega takođe upijao energiju.

I njegove vežbe i treninzi koje povremeno podeli sa svojim pratiocima na Instagramu takođe su neobični, pa smo videli i situaciju kada je radio leteću jogu poput gusenice koja je spremna da postane leptir. Takođe je upražnjavao i tradicionalni oporavak u ledenom potoku.

Pogledajte u galeriji mnoge neobične situacije u kojima je uslikan Novak Đoković:

Video: Novak u čaršafu visi sa plafona: Istezanje lebdećom joga tehnikom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA