≫ 

Goreo je Kipar: Vujadin Savić napravio spektakularnu proslavu za rođenje 4. deteta

Fudbaler APOEL-a upriličio veliko slavlje za porodicu i prijatelje u Nikoziji

  • 7

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević proslavili su rođenje svog četvrtog deteta - ćerke Anike. Mirka se porodila 1. oktobra, a već desetak dana kasnije blistala je na proslavi koja je održana u Nikoziji, gde Vujadin nastupa za APOEL.

Na slavlju je bilo i srpske i grčke muzike, a sve je ispratila i spektakularna bakljada, koja je deo mnogih Vujadinovih slavlja, pošto je poznato i da je on veliki navijač Zvezde, pa čak i član grupe "Brigate" sa severne tribine.

Ipak, čak i spektakularnu bakljadu zasenila je Mirka Vasiljević, koja deluje kao čudo prirode, jer je samo desetak dana posle porođaja igrala u transu uz pevačicu Milenu Ćeranić, koja je takođe bila na proslavi.

Vujadin Savić se čak i našalio na njen račun, pošto je na svom profilu na Instagramu podelio objavu svog brata na kome je pisalo "Ovde su neki spremni i za peto dete".

Pogledajte i sami atmosferu iz Nikozije u videu na početku teksta, kao i u galeriji koja je pred vama:

Kako stvari stoje, sve će se u našoj grupi kvalifikacija za SP svesti na meč poslednjeg kola Portugal - Srbija, ali pre toga Ronaldo i saigrači moraju večeras (20.45) da opravdaju ulogu favorita protiv Luksemburga. Kvota na njih je 1,10, a na kombinazziju 1&3+ 1,38. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portugal - Luksemburg.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    12. oktobar 2021 | 09:10

    Mirka zmaj. Šta reći nego sve pohvale na njen račun. Neka su živi i zdravi.

  • Zoki

    12. oktobar 2021 | 09:36

    Mirka je cudo od zene, svaka cast...za primer

  • MS

    12. oktobar 2021 | 11:29

    Svaka cast, 4 dece, a ona prezgodna. Bravo i da je sa srecom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA