≫ 

Ikardi ponovo u Vandinom zagrljaju, javila se glumica s kojom je navodno varao ženu

Očigledno ništa od razvoda...

  • 0
Vanda i Mauro Ikardi

Foto: Profimedia

Ljubavna sapunica između Maura i Vande Ikardi, najpoznjatijeg fudbalskog ljubavnog para, i dalje se nastavlja! Nakon što ga je supruga "odjavila" u subotu i poručila da je gotovo, napadač PSŽ-a je u nedelju veče ipak ponovo završio u njenom zagrljaju!

Naime, Ikardi je u nedelju propustio trening Svetaca kako bi otputovao u Milano i rešio probleme sa Vandom, a sudeći po fotografijama na društvenim mrežama očigledno je uspeo u tome.

Ikardi je na svom Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju, uz čestitke za Dan majki, i to nakon što je Vanda u subotu napravila šou i optužila supruga da je zbog k**ve uništio porodicu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕄𝔸𝕌ℝ𝕆 𝕀ℂ𝔸ℝ𝔻𝕀 (@mauroicardi)

 

Vanda je otpratila Maura sa društvenih mreža u subotu, RMC Sport je pisao da je Ikardi prevario suprugu što je ova saznala, a Gazeta delo Sport da se Vanda poverila rođaki i rekla da je sada "razvedena" žena.

Mediji su pisali da je Vanda ostavila Ikardija zbog njegove navodne veze sa glumicom Eguenijom Suarez, šta je ova vrlo brzo demantovala.

- Stvarno ne znam odakle ova informacija, ja čak i ne poznajem tog fufbalera - poručila je Eugenija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA