≫ 

Medicinska sestra je nova bomba srpskog fudbala: Ko je vatrena portparolka u Superligi?

Ana Stašević pojačala konkurenciju među najlepšim ženama Superlige

  • 17
Ana Stašević, FK Kolubara, portparolka

Foto: Instagram.com/staseviceva33

Već smo pisali o najlepšim ženama Superlige, koje su uglavnom zadužene za odnose s medijima u srpskim klubovima, ali tada je Kolubara još bila u Prvoj ligi Srbije i van pažnje medija.

Međutim, utakmica u Lazarevcu između Kolubare i Zvezde, na kojoj su bili reporteri Telegrafa, donela nam je i saznanje da je u Kolubari kao portparol zadužena Ana Stašević, vatrena crnka, koja preti da razbije konkurenciju koju ima u vidu portparolki i voditeljki drugih klubova Superlige.

Tu je sada već paklena konkurencija, jer su odranije tu Tatjana Šajković (Crvena zvezda), Biljana Obradović (Partizan), Sanja Kružević (Vojvodina), Marina Buljovčić (Proleter)...

Ana je bila zadužena i kao spiker tokom meča sa Zvezdom, kada je imala pune ruke posla jer je bilo čak osam golova i morala je da obaveštava publiku o svakom strelcu, a potom je vodila i konferenciju za medije.

Staševićeva je inače po struci medicinska sestra vaspitač, a na Instagramu objavljuje i fotografije u opremi Kolubare ili sa stadiona u Lazaervcu i tako promoviše svoj klub, ali se tu mogu videti i njene privatne fotografije u bikiniju, koje pokazuju zašto važi za jednu od najatraktivnijih žena srpskog fudbala.

>>> Posle sumornog starta sezone, Arsenal je vezao četiri meča bez poraza i ide ka gornjem delu tabele. Da bi tamo stigao, mora da nastavi da pobeđuje, a večeras (21.00) čeka gradskog rivala Kristal Palas. Kvota na keca je 1,70, a kombinazzija 1&3+ 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Kristal Palas.

Pogledajte neke od najatraktivnijih fotografija Ane Stašević

 

Pogledajte u nastavku i galerije drugih atraktivnih portparolki srpskog fudbala:

Tatjana Šajković, FK Crvena zvezda

 

Biljana Obradović, FK Partizan

 

Sanja Kružević, FK Vojvodina

 

Marina Buljovčić, FK Proleter

 

Video: Bez njih utakmice Superlige su nezamislive: Lepotice u koje svi gledaju svakog vikenda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA