Našli smo navijačicu zbog čijih pirsinga na grudima su svi odlepili, Instagram joj gori

U pitanju je Rumunka Korina koja je zaštitno lice emsiije "Seksi klađenje"

  • 1
Korina Nikulesku

Printskrin: Instagram/corinutza2993

Njena atraktivna fotografija sa stadiona drugoligaša Steaue, koja je igrala prvenstveni meč protiv Astre, izazvala je veliku pažnju javnosti širom sveta, a u međuvremenu smo pronašli ko je devoja sa pirsingom na bradavicama sa tribina!

U pitanju je tamošnji model i vlogerka Korina Nikoleta Nikulesku koja je navijačica Steaue i koja je iskoristila svojih "pet minuta slave" za samopromociju.

Rumunski mediji javljaju da je Korina sarađuje sa jednom tamošnjom kladionicom koja je postala sponzor Steaue, te da je zaštitno lice emisije "Seksi klađenje." Takođe, pojavljuje se u mnogim reklamama koje kladionica snima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corina Niculescu (@corinutza2993)

 

Korina verovatno nije ni slutila da će joj poziv za dolazak na utakmicu Steaue (one prave, a ne FCSB) doneti toliku popularnost, mada daleko od toga da do ovog meča nije imala istu.

Na Fejsbuku je prati oko 10.000 ljudi, na Instagramu ih ima preko 17.000, dok na Jutjubu ima 9.000 pretplatnika na kanalu. U nastavku možete pogledati njene fotografije i uveriti se zašto je Korina zaludela muški deo populacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA