≫ 

Pre 7,5 godina zavodila Nadala na meču, pogledajte kako danas izgleda atraktivna Maja

Sećate li se scene sa ATP turnira u Riju 2014. godine?

  • 7
Fernanda Maja Kareli Printskrin: Youtube/fernandamaiacarelli

Fernanda Maja Kareli - ime koje mnogima ništa ne znači, ali mnogi od vas će se odmah setiti ove Brazilke ukoliko pogledate njenu fotografiju iz 2014. godine!

Naime, Fernanda je tada bila sakupljačica lopti na ATP turniru u Rio de Žaneiru i ona devojka koja nije mogla da odvoji pogled od Rafaela Nadala - dok se Španac preznojavao u njenom prisustvu i nije smeo da podigne glavu i  da je pogleda.

U međuvremenu je napustila tenis i posao u tom svetu, a već određeno vreme radi kao sportski komentator na radio stanici "Mix FM", kao televizijska voditeljka u sportskom programu "SBT Esporte Rio." Fernanda, takođe, radi i kao spiker na Olimpijskom stadionu i Rio de Žaneiru, a u međuvremenu se udala i rodila dvoje dece.

Upravo je prilikom te druge trudnoće dobila čak 18 kilograma više, ali je sredinom jula poručila da je smršala čak 13 i da radi na tome da i tih dodatnih pet nestane. A sudeći po najnovijim fotografijama, čini se da je uspela.

Fernanda je, inače, poznata i kao velika navijačica Botafoga i radi kao spiker na Olimšijskom stadionu u Riju. S druge strane, suprug joj je veliki navijač Vasko da Game.

U nastavku pogledajte i fotografije Fernande Maje koja i posle sedam i po godina može da se pohvali odličnim fizičkim izgledom:

Video: Anastasija pred ogledalom zavodi u tanga bikiniju


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa sad

    29. oktobar 2021 | 14:17

    Propala ful izgleda 15god starije..

  • Ana

    29. oktobar 2021 | 15:31

    Devojka samo stoji i ne radi nista. A u naslovu stoji da ga je zavodila. Tako isto pravdaju monstrume koji siluju zene i decu. Zavodili su ga, jer postoje.

  • V8

    29. oktobar 2021 | 16:10

    Taman za prosečnog Srbina, ovakve kod nas imate na Adi eno trče svakog dana, voze bicikle, itd itd...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA