≫ 

Ko se u svetu sporta najbolje maskirao za Noć veštica? Jedna od najlepših Srpkinja izdominirala

Bilo je mnoštvo kreativnih ideja i kostima, a među njima bilo je i predstavnika Srbije

  • 10
Noć veštica, sport, sportisti Foto: Instagram.com

Zapadni svet tradicionalno 31. oktobra proslavlja Noć veštica, a taj trend sve više je prihvaćen i u ostalim delovima sveta, uključujući i našu zemlju.

Najveće sportske zvezde poput Lebrona Džejmsa, Nejmara, Pola Pogbe... potrudile su se da za Noć veštica imaju originalan kostim i da njihova pojava bude primećena.

Lebron je gotovo u originalu "skinuo" Fredija Krugera, a na masku je sigurno potrošio ozbiljan novac. Bilo je mnogo originalnih maski, neki su se maskirali porodično, neki sa lepšim polovinama.

Bilo je i predstavnika Srbije među maskiranima, pa je tako Boban Marjanović bio maskiran kao Aksl Rouz, frontmen benda Guns N' Roses.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Boban Marjanovic (@boban)

I lepša polovina se potrudila da zablista tokom Noći veštica. Bilo je originalnih i seksi kostima, gde su se posebno istakle Dileta Leota, Vanda Ikardi, za oko je mnogima na društvenim mrežama zapala i Viktorija Zontag, bivša devojka Majka Cirbesa, dok je najprovokativnija bila jedna od najlepših MMA takmičarki, Valerija Loreda.

Ipak, srpska predstavnica je bila možda i najbolja kada je kostim u pitanju. Reč je o Jeleni Todorović, jednoj od najlepših srpskih košarkašica, koja je sada karijeru nastavila kao trener u mlađim kategorijama u Australiji.

Ona se maksirala kao Lara Kroft, a mnogi su joj udelili komplimente da izgleda bolje od originala, odnosno Anđeline Džoli, koja je bila u ovoj ulozi na filmu.

Pogledajte i galeriju kostima za Noć veštica koji su dominirali ove godine:

Video: Najjača maska ikada! Hajdi kao čudovište za Noć veštica, ovako nešto nikad niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA