≫ 

Ikardi varao Vandu u hotelu gde živi Mesi? Svi detalji vrućeg vikenda igrača i glumice

"Taj hotel je mesto za strastveni sastanak u apsolutnoj privatnosti", tvrde italijanski mediji

  • 3
Hotel PSŽ, Kina Suarez Printskrin: Youtube/PRIVATEUPGRADES/ Instagram

Iako se činilo da se situacija smirila i da su Mauro i Vanda Ikardi uspeli da savladaju prepreke i pomire se, skoro svi svetski mediji pišu da će se najpoznatiji fudbalskii par i definitivno razvesti.

Razlog je taj što je Vanda navodno dobila anonimne "imejl" poruke, nakon što je optostila suprugu, na kojima se vidi da su Mauro i Kina Suarez 25. i 26. septembar proveli zajedno u hotelu u kom trenutno živi i Lionel Mesi a porodicom.

U pitanju je luksuzni hotel koji je Ikardi odabrao za noći pune strasti iz razloga što je vlasnik istog vlasnik PSŽ-a Naser Al Kelaifi i da je tu imao pristup raznim hotelskim uslugama: sobama, spa centrima i teretanama.

- Hotel ima bajkovit zatvoreni bazen sa toplom vodom, spa centar sa različitim vrstama masaža - tajlandskom, finskom i vrućim kamenom - i teretanu sa najsavremenijom opremom. Ne zaboravite kupatilo super modernog dizajna sa ogromnim ogledalima i mermernim podovima. Idealno mesto za strastveni sastanak u apsolutnoj privatnosti - navodi "Korijere delo Sport."

Te najnovije informacije koje je Vanda u međuvremenu dobila navodno su bile "kap koja je prelila čašu" i da je Ikardijevu suprugu pogodilo to što je njen muž lagao da je u pitanju bio samo virtuelni flert.

Takođe, dodaje se da je Kina pobesnela na Vandu zbog njene izjave da se glumica nudila četvorici igrača među kojima je bio i Ikardi, te da je od nje same sve ovo poteklo u javnost.


Inače, Vanda je u sredu dala kratku izjavu argentinskim medijima gde je poručila da je praktično kraj braka sa Ikardijem.

- Sama sam, želim da budem dobro i želim da nastavim da radim. Ništa više ne želim da znam - poručila je Argentinka.

Video: Najdugovečnija fudbalska sapunica na svetu: Od preljube do braka, sada na ivici razvoda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA