≫ 

U slavu života! Miha proslavio "drugi rođendan", srpska zastava ukrasila tortu

Divan, predivan dan za Mihajloviće i njihove prijatelje

  • 2
Siniša Mihajlović,  proslava rođenja unuke Siniše Mihajlovića Foto: Instagram/ariannamihajlovic

Srpski trener Siniša Mihajlović priredio je veselje za svoje najbliže, za suprugu, decu, za familiju i svoje igrače i članove stručnog štaba, povodom svog drugog rođendana, kako voli da zove svoje "ponovno rođenje" nakon izlečenja od leukemije.

- Upravo sam napunio dve godine, moramo da slavimo. Svi ste pozvani na večeru - glasila je Mihina pozivnica za slavlje koje je se desilo samo nekoliko dana pošto je trener Bolonje postao deda.

Njegova mlađa ćerka Virdžinija se nedavno porodila pa je i to bio bio još jedan povod da Miha okupi najmilije, da se raduje i da peva, da mu bude ćeif kakav dugo nije bio, u slavu života.

Mihajlović je inače u svojoj autobiografiji objasnio da se osećao kao da je dva puta rođen: "Prvi put u Vukovaru 1969. godine, drugi put u Bolonji 2019. godine".

Na slavlju, u centru pažnje je naravno bio Miha, ali je blistala i njegova supruga Arijana sa kojom je zajednički sekao veliku tortu koja je bila priča za sebe. Po Sinišinoj želji, preko čokoladnoe glazure dominirala je srpska trobojka - da se zna koliko voli svoju zemlju!

Mihinoj sreći nije bilo kraja, bio je to jedan od najlepših dana u njegovom životu, pevao je, veselio se, nije skidao osmeh sa lica.

Video: Siniša Mihajlović prvi put video unuku: Nije skidao osmeh sa lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slabka

    5. novembar 2021 | 10:11

    Živ i zdrav još godina 100.

  • Душан Краишник Бања Лука

    5. novembar 2021 | 11:56

    Синиша жив био ,, и да ти кажем Брате имаш жену Респект толико љубави и пажње између вас двоје рјетко се виђа!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA