Lautaro izazvao ludnicu u svlačionici Argentine, njegova žena mamila uzdahe u loži

Agustina u opremi Gaučosa pratila meč sa Brazilom

  • 0
Agustina Gandolfo Printskrin: Instagram

Nije Argentina pokazala neku fudbalsku predstavu protiv Brazila (0:0), ali su posle "tuče na terenu" uspeli da osvoje bod koji im je doneo direktan plasman na Svetsko prvenstvo!

Otuda i ne čudi što je atmsofera posle meča bila slavljenička, što pokazuju i video snimci nastali u svlačionici Gaučosa. Nakon što su pevali da idu u Katar, napadač Intera Lautaro Martinez poveo je navijanje i napravio je ludnicu.

S druge strane, i njegova supruga Augustina Gandolfo privukla je veliku pažnju dolaskom na stadion, U belom pantalonama i dresu Argentine, ova atraktivna plavuša je iz lože posmatrala duel sa Brazilcima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by 💙 🇲 🇪 🇸 🇸 🇮 💙 (@leo.boy.10___)

Agustina je prvi put pažnju javnosti privukla na jednoj proslavi Intera, kada je čak zasenila i Vandu Ikardi, da bi tokom karantina pravila provokativne snimke kako održati formu zatvoren u kući.

- Kao što sam vam i obećala, ostavljam vam jednostavne vežbe koje mogu da rade i muškarci i žene - poručila je Agustina svojevremeno, a vi taj snimak možete pogledati na kraju teksta. U međuvremenu se uverite zašto ova plavuša privlači pažnju gde god da se pojavi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA