Zavirite u ekstra luksuznu vilu koju je Modrić kupio od zloglasnog advokata: Za ovo je platio 12 miliona evra

Interesantno je da je u četvrti La Moraleha Modrić već posedovao kuću koju je pre pet godina platio 2,3 miliona evra

  • 4

Hrvatski fudbaler Luka Modrić vlasnik je velelepne i ekstra luksuzne vile u elitnoj četvrti Madrida za koju je iskeširao 12 miliona evra.

Kako su otkrili "Pandorini papiri" vezista Reala je vilu kupio od kontroverznog, a neki bi rekli i ozloglašenog venecuelanskog advokata Gustava Mirabala Kastra koji je napustio SAD nakon što ga je sestra optužila za navodno pranje novca i SAD mu izrekle sankcije.

Venecuelanac je sa porodicom otišao u Madrid, ali je potom rešio da se preseli u Emirate i tada je rešio da vilu proda hrvatskom fudbaleru.

Interesantno je da je u četvrti La Moraleha Modrić već posedovao kuću koju je pre pet godina platio 2,3 miliona evra, ali sada je pazario još luksuzniju i ekstravagantniju nekretninu.

U okviru celog kompleksa može se reći da nema šta nema, počevši od kućnog bioskopa za 18 osoba, preko ogromnog bazena, garaže za 10 automobila, pa sve do dečijeg igrališta koje se prostire na 80 kvadratnih metara.

Kako izgleda unutrašnjost Modrićeve rezidencije pogledajte u snimku na početku teksta.

Video: Zavirite u raj na zemlji Siniše Mihajlovića: Luksuzna vila na obali mora sa 2 bazena i dvorištem!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA