≫ 

Zaboravite prsatu Hrvaticu, Lusi je nova golf zvezda za kojom uzdišu muškarci

I koja zarađuje ozbiljan novac na "Onlyfans" platformi

  • 1
Lusi Robson Foto: Instagram/lucyrobson

Na sam pomen golfa, verovatno svima prvo na pamet padne ime atraktivne Pejdž Rene Spirinak, Amerikanke koja ima hrvatsko poreklo! Međutim, vreme je da se vidici prošire, jer je "nova kraljica stigla u grad."

U pitanju je Engleskinja Lusi Robson koja i likom i stasom podseća na Spirinakovu, a koja ima oko milion pratilaca na Instagramu. Za trežinu manje nego Pejdž Rene, ali ono što Lusi odvaja od konkurencije jeste "Onlyfans" nalog.

Nalog koji joj mesečno donosi ozbiljan novac, jer svoj nešto eksplicitniji sadržaj prodaje za 13 evra. A kada na to dodamo da na pomenutoj platformi ima veliki broj pretplatnika jasno vam je koliko novac ova lepotica zaradi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Lucy Robson (@lucyrobson)

Lusi je, inače, detinjstvo provela na Floridi gde se i zaljubila u golf. Igrala je turnire kao mlađa, čak je nastupala i za koledž, ali je očigledno shvatila da je isplativije biti influenserka ovog sporta - odnosno spojiti lepo i korisno kako bi se stiglo do novca.

Otvaranje Instagram naloga donelo joj je ulaz i u svet manekenstva, jer su muškarci postali ludi za njenim oblinama. Pozirala je za određene magazine, krenula je da promoviše pojedine brendove, što je dodatno donelo novca Lusi.

A što se tiče njene "protivnice" u ovom svetu, Pejdž je svoju slavu takođe stekla provokativnim fotkama i onom golišavom koja se pojavila u javnosti. Za to je okrivila bivšeg dečka.


- Rekla sam mu da ne mogu da verujem da je to uradio, a on je dodao: "Ti si d..lja, ti si mi poslala tu fotku. Zaslužila si". Grozno je bilo posle kada sam dobijala poruke uz tu fotografiju. Osećala sam se ranjivo. Budila sam se i razmišljala u kom tabloidu ću danas završiti i čitati o sebi. Smetali su mi dvostruki standardi. Muškarci su me nazivali pogrdnim imenima, dok su istovremeno slali fotke svog penisa meni u inboks - rekla je Pejdž nedavno.

Video: Kada se atraktivne žene fudbalera skinu u bikini svi uzdišu za njima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA