≫ 

Pre 12 godina je izazvala najveći fudbalski skandal, evo kako danas izgleda bivši top model

Sećate li se Vanese Peronsel i skandala Teri - Bridž?

  • 0
Vanesa Pernosel Foto: Profimedia/Avalon/Brian Jordan/Backgrid UK/HG

Afera koju je imao nekadašnji fudbaler Barselone Erik Abidal, i zbog koje će ostati bez supruge koja je podnela papire za razvod, u većini svetskih medija otvorila je temu ljubavnih trouglova sportista među kojima se definitivno izdvajaju Mauro i Vanda Ikardi!

Međutim, skandal koji je možda i najviše udrmao svet fudbala dogodio se krajem 2009. i početkom 2010. godine u Engleskoj, kada su se u istom našli nekadašnji saigrači Džon Teri, Vejn Bridž i tadašnja devojka ovog poslednjeg - Vanesa Peronsel!

Kada danas pogledamo na tu aferu, ona se zvanično nije dogodila! Ipak, sve ono što se tada pisalo i događalo izazvalo je veliki potres. Teri je, s jedne strane, izgubio ugled i kapitensku traku reprezentacije Engleske i žena ga umalo nije ostavila, dok Brižda i danas provociraju tako što mu dobaciju Terijevo ime.

Što se tiče Vanese, ona je trenutno 33-godišnja samohrana majka koja i danas odlično izgleda. Tinejdžerske godine je provela u Parizu, bavila se glumom i manekenstvom, da bi se preselila u London gde se zaposlila u noćnom klubu kako bi zaradila dodatni novac.

Tamo je i upoznala Bridža koji tek što je pristupio Čelsiju i par je ušao u vezu 2004. godine. Nakon pet godina, nkjih dvije su se razišli, jer je Bridž otišao u Mančester da igra za Siti, a mediji u Engleskoj su pisali da je Teri baš tada krenuod a posećuje Vanesu i njenog tada trogodišnjeg sina.

- Ono što smo imali ne može da se opiše kao afera, bilo je to prijateljstvo. Nijedna reč koja je napisana u medijima nije istinita - rekla je Vanesa koja se tih dana susrela sa paklom i okarakterisana je u medijima kao "žena koja je srušila Džona Terija."

Klada je shvatio šta se dešava i šta će mediji pisati, Teri je početkom 2010. godine angažovao advokate kako bi sprečio da se priča "raširi." Ni pred sudom nije uspeo u tome i britanska štampa je krenula i strašan napad.


Teri se našao na stubu srama, Bridž na prvoj sledećoj međusobnoj utakmici nije želeo da mu pruži ruku, a defanzivac Čelsija je vrlo brzo izgubio kapitensku traku.

Što se tiče Vanese, ona godinama unazad ne želi da priča o ovoj temi, i dalje radi kao model za određene brendove - ali je činjenica da će njeno ime uvek biti povezivano sa skandalom Teri - Bridž.

Teri je u međuvremenu ostao u braku sa Tori koja takođe odlično izgleda posle toliko godina:

Video: Najdugovečnija fudbalska sapunica na svetu: Od preljube do braka, sada na ivici razvoda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA