≫ 

Ruskinja nudila 16 sati intimnih odnosa saigraču Vlahovića i Blekija, uz jedan uslov

Kokorin je te 2015. morao da postigne pet golova u poslednjih 10 kola, ali nije uspeo

  • 4
Aleksandar Kokorin

Aleksandar Kokorin Foto: Instagram/kokorin9

Ova vest nije nova, jer smo o tome već pisali 2015. godine, ali sama činjenica da su svetski mediji opet akuelizovali ovu priču pokazuje da se ruska porno glumica Alina Henesi ponovo prisetila ponude koju je tada dala fudbaleru Aleksanderu Kokorinu!

Alina je navodno gostovala u jednoj emijsi i još jednom se dotakla te 2015. godine kada je Kokorinu, tadašnjem fudbaleru Dinama iz Moskve, obećala maratonski seks od 16 sati ukoliko do kraja sezone postigne pet golova. Tačnije, poslala mu je privatnu poruku u kojoj je pisalo:

- Ako pre kraja prvenstva ruske Superlige postigneš pet golova, obećavam da ću ti priuštiti u znak zahvalnosti 16-satni maraton seksa - napisala je Alina Henesi, inače rođena Eremenko.

To se dogodilo u aprilu, 10 kola pre kraja šampionata, a Kokorin je uspeo samo jednom da zatrese mrežu. Na kraju je sezonu zavrešio sa deset datih golova, a potom je otišao u Zenit s kojim je osvojio titulu u kup Rusije.

Kokorin je u međuvremenu bio u zatvoru zbog toga što je sa Pavelom Mamaevim napravio skandal, kada su zajedno pretukli čoveka u kafani. Verovatno bi i prošli nekažnjeno da nisu bili na okupljanju sa nacionalnim timom, a da taj čovek nije bio član minsitarstva.

Kokorin je po izlasku iza zatvora igrao za moskovski Spartak, a trenutno je saigrač srpskih reprezentativaca u Fiorentini. Bio je dosta popvređen, igrao je dva minuta protiv Sampdorije, dok je protiv Bolonje presedeo na klupi. Jednostavno, teško da ima mesta u timu pored sjajnog Dušana Vlahovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DENI

    8. decembar 2021 | 11:22

    Sto to nije ponudila nekom radniku koji radi za platu a ne milionerima, ona bi ponudila maraton sex, i luda znade da bi joj paredzija dao koverticu za zelembacima. Koji stari istroseni forici. Sve interesi, sve odavno otislo u p. m.

  • lol

    8. decembar 2021 | 11:49

    Smesna ko cirkus.

  • Ivan

    8. decembar 2021 | 11:24

    Šta bi mu falilo da prihvati biba je super i dobro izgleda .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA