≫ 

Brat joj nedavno debitovao kod Piksija, a ona je jedna od najatraktivnijih Srpkinja

U pitanju je Dunja Svilar, sestra golmana Mileta

  • 13
Dunja Svilar Printskrin: Instagram/dundunsvilar

Golman Benfike Mile Svilar nedavno je upisao svoij debitantski nastup za reprezentaciju Srbije i na taj način je i zvanično "odjavio" Belgiju za koju je takođe imao pravo da nastupa.

Svilar je branio u septembru protiv Katara u pobedi Orlova rezultatom 4:0, a inače je sin legendarnog jugoslovenskog golmana Ratka koji je svoje ime stekao braneći za Vojvodinu i Antverpen.

Svilar, inače, ima sestru Dunju koja je godinu dana starija od njega i koja i te kako atraktivno izgleda - što se da videti na fotografijama koje kači na Instagramu.

- I kod Mileta i kod Dunje, naše ćerke, uvek je bio izražen patriotizam. Eto, kad uđete sa Miletom u auto, on odmah pusti našu, srpsku muziku. (smeh) Isto je i sa ćerkom Dunjom koja je godinu dana starija od Mileta. I ona voli Srbiju, nedavno je bila na svadbi u Novom Sadu sa Natašom Bekvalac. Često deca odlaze u Beograd, ali i Trnovo u Bosni. Oboje perfektno pričaju srpski, ali i još pet jezika - rekao je njihov otac Ratko svojevremeno za svoju decu.

Sudeći prema informacijama sa društvenih mreža, Dunja živi na relaciji Antverpen - Lisabon, a u vezi je sa fitnes trenerom Bengom Masudijem s kojim je očigledno i verena. Ukoliko Mile dobije poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija za Mudnijal u kataru, nema sumnje da će Dunja biti jedna od najvernijih navijačica Orlova.

Video: Piksijev Japanac se otkačio na slavlju s fudbalerima u Lisabonu: I on pevao Dajte Brazil

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIJA

    11. decembar 2021 | 10:04

    Stojkovic da je pozve u Reprezentaciju na svestsko prvenstvo i tu je nasa sansa da ga osvojimo protivnicki igraci ce da jure za njom a mi cemo da im dajemo golove.

  • Stevan

    11. decembar 2021 | 12:56

    Sta reci za nekog ko se ovako slika i pokazuje....

  • patriotizam

    11. decembar 2021 | 16:37

    decko ugljesa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA