Supruga bivšeg igrača Zvezde "dominira" u kupaćem, u Meksiku slave opstanak u ligi

Brazilac Kafu će ostati upamćen kao jedan od najvećih promašaja crveno-belih

  • 2
Džonatan Kafu Foto: Marko Jovanović

Brazilski vezista Žonatan Kafu ostaće upamćen kao jedan od najvećih promašaja Crvene zvezde u novijoj istoriji, a da nije ni bleda senka onog igrača koji je "žario i plaio" u Ludogorecu pokazalo se i po odlasku sa Marakane!

Mnogi su ostali iznenađeni kada je 2020. potpisao za Korintijans, ali je za tog brazilskog velikana odigrao samo tri meča. Ujedno, postao je sinonim za loše pojačanje - o čemu su tamošnji mediji pisali još letos.

"Armija Kafua" je naziv koji se odomaćio kada su u pitanji promašaju koje je Korintijans imao u poslednje vreme, dok je sam Kafu brzo napustio klub i preselio se na pozajmicu u Kuiabu.

Za svoju novu ekipu odigrao je 29 mečeva, postigao tri gola i nekako je uspeo da se spasi ispadanja u niži rang. Odigrali su u poslednjem kolu 1:1 sa Santosom, a na kraju su imali četiri boda više od Gremija koji je napustio elitu.

Kafu je uglavnom bio epizodsita i šansu je dobijao sa klupe. Poslednji put svih 90 minuta je igrao 2. oktobra, poslednji gol dao je 21. septembra, a u međuvremenu je otputovao na odmor u Meksiko sa suprugom Jasmim i odatle se "čekirao" na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA