≫ 

Bivša pevačica ostavila fudbalera Fiorentine

Kokorin više nije sa Darijom Valitovom, majkom njegovog sina

  • 0
Aleksandar Kokorin Foto: Instagram/kokorin9

Bivša ruska pevačica Darija Valitova priznala je da je njena veza sa napadačem Fiorentine Aleksandrom Kokorinom gotova!

Valitova i Kokorin su bili zajedno od 2014. godine, 2017. su dobili sina Mihaela, a ono što se već duže vreme spekulisalo dobilo je potvrdu upravo od Valitove.

- Da li smo se Aleksdandr i ja razveli? Mi se nikada nismo ni venčali, tako da to teško možemo da nazovemo razvodom. Ali da, naši putevi su se razišli - rekla je ova plavuša odgovarajući na pitanja svojih obožavalaca na Instagramu.

Kokorin je trenutno član Fiorentine i saigrač je sa srpskom fudbalerima Dušanom Vlahovićem, Aleksom Terzićem, Nikolom Milenkovićem i Matijom nastasićem, ali se njegov transfer nikako nije isplatio timu iz Firence.

Nakon što je godinu i po dana proveo u zatvoru zbog skandala koji je izazvao, Kokorin je pokušao da oživi karijeru ponovo u Zenitu. Međutim, završio je na pozajmici u Sočiju, onda i u Spartaku iz Moskve koji ga je i poslao u januaru ove godine za Italiju. Upravo je u Spartaku, u novembru prošle godine, postigao poslednji gol.

Zanimljivo, Kokorin je nedavno bio u centru pažnje i zbog nove izjave glumice za odrasle Aline Henesi koja mu je svojevremeno nudila 16 sati seksa ako da 10 golova.  Na kraju, ništa nije bilo, a vi pogledajte šta je nekadašnji ruski reprezentativac "propustio" zbog neefikasnosti:


Video: Bivši as Crvene zvezde savetuje Partizanovo čedo: Vlahović treba da ode iz Fiorentine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA