≫ 

Atraktivna glumica (29) obećala striptiz u svlačionici ako Inter osvoji LŠ

Podsetimo, Neroazuri u osmini finala igraju protiv Liverpula

  • 4
Stefania Marćiona Printskrin: Instagram/stefaniamarchionna

Poznata italijanska glumica Stefania Marćiona nedavno je dala obećanje koje bi moglo da bude dodatni motiv za fudbalere Intera u nameri da ove sezone osvoje Ligu šamoiona!

Naime, Stefania je gostujući u emsiji "Tiki Taka" obećala izabranicima Simonea Inzagija striptiz u svlačionici ukoliko na kraju osvoje "ušati pehar."

- Za Seriju A ne, jer je previše lako. Ali, ukoliko osvoje Ligu šampiona - da, izvešću striptiz u svlačionici Intera - poručila je ova 29-godišnja glumica, inače velika navijačica Neroazura.

Stefania je nedano gledala uživo Interov meč LŠ protiv Šahtjora koji je domaći tim dobio rezultatom 2:0. Međutim, u poslednjem kolu grupne faze su poraženi od Reala i na kraju su završili kao drugi što im je donelo težeg rivala u osmini finala - Liverpul.

Što se tiče Serije A, Inter je posle nešto slabijeg starta "upalio motore" i vratio se na čelo. Ključna je bila ppobeda protiv Napolija krajem novembra (3:2), a od tada su vezali šest uzastopnih trijumfa i imaju četiri boda više od Milana kao prvi na tabeli.

Video: Brazilska boginja je san svakog muškarca: Žonglira i skida se u isto vreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA