≫ 

Muke bivšeg trenera Partizana (60) s 29 godina mlađom devojkom: Slikao je za Instagram u svim pozama

Paparaci zabeležili interesantne fotografije Lotara Mateusa i izvesne Natalje

  • 2
Lotar Mateus, devojka Foto: MEGA/The Mega Agency/Profimedia Profimedia

Bivši trener Partizana i bivši reprezentativac Nemačke i fudbalska legenda - Lotar Mateus (60), uhvaćen je od strane paparaca sa novom, 29 godina mlađom devojkom tokom odmora u Meksiku.

Mateus se inače nedavno razveo po peti put, kada se razišao sa suprugom Anastasijom, koja je bila 27 godina mlađa od njega, sa kojom je bio u braku sedam godina i sa kojom ima sina.

Međutim, nije mnogo tugovao, već je brzo našao još mlađu devojku, u pitanju je izvesna Natalja, koja je 29 godina mlađa od Mateusa.

Ali, Mateus zbog razlike u godinama sada mora i da se prilgođava novim trendovima među mladima, pa tako i da usliši molbe svoje devojke za savršenu fotografiju na Instagramu.

Paparaci su zabeležili interesantne kadrove gde je Mateus fotografisao telefonom svoju devojku iz više različitih uglova, čak je morao da ulazi i u talase, kako bi ispunio očigledno visoke zahteve svoje nove devojke, koja je menjala poze na steni na kojoj se popela dok je pozirala.

Pogledajte i kako je to izgledalo u galeriji koja je pred vama:

Mateus je tokom burnog ljubavnog života često menjao brakove i devojke. Nekadašnji trener Partizana koji crno-bele vodio godinu dana, od decembra 2002. do decembra 2003, i koje je uveo i u Ligu šampiona, svojevremeno je bio i "srpski zet". Do sada je bio u braku sa Silvijom, Lolitom, Marijanom, Lilijanom i Anastasijom, a upravo je Marijana Mateus bila žena koja ga je očarala dok je bio trener Partizana.

Pogledajte u nastavku i njene fotografije:

Video: Trener koji je uveo Partizan u Ligu šampiona bodri Bajern protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA