≫ 

Kirjos javno brani Novaka, ali i sve više pokazuje svoju novu devojku

U vezi je sa Instagram influenserkom

  • 2
Nik Kirjos Printskrin: costeen/instagram

Australijski teniser Nik Kirjos ovih dana se nalazi u centru pažnje medija zbog pomalo i neočekivanih izjava o Novaku Đokoviću, odnosno o situaciji koja je zadesila prvog reketa sveta!

Kirjos, koji je poznat kao veliki Novakov "hejter", ovoga puta je branio Srbina i osudio sve ovo što mu se dešava otkako je kročio u Melburn, mada te izjave o Đokoviću nisu jedine zbog kojih tamošnji mediji pišu o njemu.

Naime, razlog zbog čega je u medijima više nego inače u poslednje vreme jeste i njegova nova ljubavna veza u koju je uploviuo sa Instagram influenserkom Kostin Haci koju je zvanično "predstavio" kao devojku 30. decembra u godini iza nas.

Njih dvoje su, inače, zajedno viđeni i početkom decembra na jednoj košarkaškoj utakmici, ali niko tada nije znao da je atraktivna brineta njegova nova devojka.

Sa prethodnom, Kjarom Pasari, završio je vezu početkom oktobra 2021. godine kada su u jednom hotelu napravili toliki skandal da je i policija morala da reaguje i da ih razdvaja iz sobe u kojoj su bili u karantinu.

A razlog svađe jesu poruke koje je Kjara našla u Nikovom telefonu, da bi zatim na svom Instagram "storiju" podelila Kirjosovu fotografiju na kojoj se vidi kako teniser leži u zagrljaju druge devojke. Potom je španski "Mundo Deportivo" pisao da je australijska manekenka Mari Vitinaros "zaslužna" za taj haos - mada nikada nije dokazano.

Hoće li ikada biti ili ne, to je sada teško reći, a vi u nastavku možete pogledati i fotografije pomenute Mari s kojom je Kirjos navodno prevario Kjaru.


Video: Srđan Đoković o Niku Kirjosu: Otkrio šta je Australijanac poručio danas Novaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA