≫ 

Otac joj bio majstor fudbala i prvak Evrope, ona je postala kraljica golišavih fotki

Novi "vreli pozdravi" od Mike Stoičkov

  • 5
Hristo Stoičkov Hristo Stoičkov Foto; Printscreen/You Tube

Bugarski fudbaler Hristo Stoičkov ostaće upamćen kao jedan od najboljih fudbalera 90-ih godina, iz vremena kada je sa Barselonom bio prvak Evrope!

Stoičkov je proglašen za najboljeg bugarskog igrača svih vremena, "ušati pehar" je podigao 1992. godine, sa Barsom je pet puta bio prvak Španije, osvojio je i tri titule sa CSKA iz Sofije, dobitnik je Zlatne lopte 1994. godine - iste one kada je Bugarsku odveo do polufinala Svetskog prvenstva i bio treći sa njima.

S druge strane, njegova ćerka Mika takođe privlači veliku pažnju na sebe, ali ne sportskim uspesima - već atraktivnim fotografijama koje kači na društvene mreže.

Mika je krajem 2020. godine digla "veliku prašinu" kada je na Instagram okačila golu fotografiju, uz komentar "kontroverza je deo prirode umetnosti i kreativnosti", dok je u međuvremenu poslala i "vrele pozdrave" iz Meksika.

Zanimljivo, Mika je osnovala i brend bugarske vodke "dsvodkaedition", dok je je uža specijalnost vezana za marketing i lansiranje proizvoda u etar.

Video: Ćerke trenera koje grme na Instagramu: Jednu su muvali igrači dok je još bila maloletna!


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    15. januar 2022 | 13:46

    Наравоученије - родитељи упропастили сопствено дете јер мисле да су паре решење свих проблема! Образујте децу, улажите у образовање а не у силиконе !

  • Da da

    15. januar 2022 | 13:43

    Pa naravno od dobrih roditelja uvek ispadnu losa deca, ako ne verujete ,,dozuvecete,,,, ili ako nemate budalu u kuci majka ce vam ga roditi

  • Baja

    15. januar 2022 | 19:29

    Lakse se skidat nego rintat, bolja zarada i sa uzivanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA