Žena novog fudbalera Zvezde nestvarno dobro izgleda: Filipa ima telo od "milion dolara"

Italijan Pićini nije pogrešio kada je u pitanju izbor životnog partnera

  • 4
Filipa Pićini, Kristijano Pićini Printskrin: Instagram/f_i_l_

Dobila je Crvena zvezda veliko pojačanje u vidu desnog beka Kristijana Pićinija, ali osim tog na terenu crveno-beli mogu da se pohvale i onim na tribinama u vidu atraktiven supruge doskorašnjeg člana Valensije!

U pitanju je Filipa Pićini koja je godinama bila u vezi sa Kristijanom i koja je u brak sa pomenutim fudbalerom stupila u leto 2019. godine.  Trenutrno imaju dvoje dece.

O njenom životu se malo šta zna, osim da su pre dve i po godine imali venčanje iz snova u Toskani i da je Filipa pasionirani ljubitelj fitnesa. Otuda i ne čudu što izabranica defanzivca Zvezde nestvarno dobro izgleda.

Što se tiče samog Pićinija, on je ugovor sa crveno-belima potpisao na dve i po godine i po sezoni bi trebalo da zarađuje oko 600.000 evra. Upola manje nego što je to bio slučaj u Valensiji u kojoj bi mu ugovor istekao na leto.

- Srećan sam što sam ovde i radujem se što ću raditi sa novim saigračima i trenerom. Mislim da su pripreme veoma važne kako bi se što bolje spremili za naredne mesece i kako bi nastavili da napredujemo u radu. Imao sam još ponuda, ali smatram da je za moju karijeru najbolja opcija Crvena zvezda. Klub je pokazao da ima poverenja u mene i to mi je izuzetno bitno. Velika mi je čast što ću imati priliku da sarađujem sa Dejanom Stankovićem. On je imao neverovatnu fudbalsku karijeru, osvojio je "tripletu" sa Interom i srećan sam što će me on trenirati - rekao je Pićini na predstavljanju u klubu.

Video: Dejan Stanković: Rođendanska čestitka portalu Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA