≫ 

Dragana opčinila legende Reala, Karlos se nije odvajao od nje cele noći

Delegacija Reala uživala u društvu atraktivnih lepotica u Dubaiju

  • 4
Dragana Spasovska Printskrin: Instagram/spasovskadragana

Ako je suditi po informacijama koje stižu iz Bugarske, tamošnja blogerka Dragana Spasovska je očigledno magnet za fudbalere!

Nakon što je pre četiri godine uhvaćena u provodu sa napadačem Barselone Usmanom Dembeleom, bugarska seks bomba je navodno "partijala" i sa legendama Reala koje je predvodio Roberto Karlos.

Mediji u komšiliku ističu da je Karlos "poludeo" zbog Dragane tokom svog boravka u Dubaiju i da je nije napuštao cele noći tokom žurke koja je održana u jednom eminentnom restoranu.

Uz Draganu su bile i još neke atraktivne prijateljice, dok su Iker Kasiljas i Alvaro Arbeola bili uz Karlosa. nedugo zatim su im se priključili i Fernando Jero i Mičel Salgado koji su, kao i pomenuta trojica, boravili krajem januara poslovno u Dubaiju kao promoteri Reala na "Expo."

Dodaje se i da Karlos celu noć nije okusio ni kap alkohola, a vi u nastavku možete pogledati fotografije bugarske lepotice koja godinama boravi u Dubaiju i koja očigledno voli fudbalere.

Video: Nejmar poblesavio pored plavuše: Pripio se uz Bjanku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA