≫ 

Kirjosova devojka otkrila kako ju je teniser smuvao: "Video je selfi i Izveo jedan mali trik"

Ko bi rekao da će reklamiranje ogledala da im donese romansu

  • 2
Nik Kirjos Printskrin: Instagram

Nova devojka australijskog tenisera Nika Kirjosa, Kostin Haci, odgovarala je na pitanja svojih obožavaoca na Instagramu i tom prilikom je otkrila kako je upoznala kontroverznog osvajača Australijan opena u dublu.

Haci je blogerka koja ima oko 45.000 pratilaca na Instagramu, a upravo je uz pomoć te društvene mreže "upecala" Nika koji je izveo jedan mali trik kako bi je osvojio. Atraktivna Haci je reklamirala ogledala i upravo tada je skrenula pažnju Kirjosu.

- Očigledno je listao fotografije na Instagramu i video je objavu mog poslovnog naloga i selfi u ogledalu - počela je Haci, a zatim nastavila:

- Poslao je poruku na moj poslovni nalog i pitao je da li je ogledalo dostupno za preuzimanje. Zatim je to isto pitao na mom privatnom nalogu. Međutim, kada se pojavio, priznao je da ga više zanima izlazak nego ogledalo.

- Nisam imala pojma da je sve to bio plan, a on je došao čak u Sidnej. U međuvremenu je sve svoje preselio ovamo i sada uglavnom živi u Sidneju.

Pažnju javnosti su privukli u decembru na jednoj utamici na kojoj su došli zajedno, da bi tek početkom 2022. godine zvanično potvrdili da su u vezi. Njih dvoje se nisu odvajali ni tokom Australijan opena, te su čak i na terenu znali da razmenjuju nežnosti.

Podsetimo, Kirjos je pre Kostin bio u vezi sa Kjarom pasari koja ga je u međuvremenu uhvatila u prevari, a zbog jedne njihove svađe u hotelu čak je i policija intervenisala.


Video: Devojka tenisera objavila kućni video s njim iz osvete: Slomio joj laptop! Da li je ovo nasilje?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nisam teniser

    8. februar 2022 | 13:45

    I ja sam te probao na tu foru prije njega ali nisi mi odgovorila

  • Wauu

    8. februar 2022 | 16:04

    Dobro si se unovcila i prezentovala, pa cekala lovatora. 🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA