≫ 

Nina je spremna da "žari i pali": Srbija dobila još jednu atraktivnu sportsku novinarku

Postavlja se samo pitanje hoćemo li je gledati od ove polusezone u Superligi

  • 7
Nina Živković Printskrin: Instagram/_nina_ricci

Navijači širom Srbije jedva čekaju vikend i nastavak Superlige Srbije, verovatno nikad neizvesnije s obzirom na to da Partizan trenutno ima pet bodova viška u odnosu na Crvenu zvezdu - nešto što poslednjih sezona nismo navikli da gledamo.

A pored borbe na terenu, navijače može da raduje i to što će pored malih ekrana možda videti i novo lice kada su u pitanju voditeljke s obzirom na to da je Arena Sport dovela opasno pojačanje.

U pitanju je Nina Živković koja je od početka januara nova prezenterka pomenute televizije kada je u pitanju sport, mada još nema zvanične potvrde da li ćemo je pratiti uz Superligu.

Osim što se bavi novinarstvom, Nina je svojevremeno bila i top model - što i ne čudi s obzirom na fizički izgled koji ova novinarka Arene poseduje. Doduše, ni sada ne beži od fotoaparata...

Ukoliko Nina bude priključena timu koji prati Superligu, pridružiće se atraktivnim koleginicama koje su godinama unazad lepša strana srpskog fudbala. Naravno, tu mislimo da Jovanu Guzijan, Dijanu Čolović, Marinu Buljovčić i druge...

Video: One mame uzdahe u kakvom god izdanju bile: Novinarke koje sportu daju posebnu čar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prolaznik

    10. februar 2022 | 12:30

    Dok je ne otrese neki fudbaler i postane klasicna zena fudbalera...

  • ranGo

    10. februar 2022 | 11:12

    A koje su joj preporuke sem ivih vidljivih???

  • Natali

    10. februar 2022 | 11:05

    Jovana je jedna prirodna, osecajna lepotica. Koja to radi sa toliko strasti! Ova je jos jedna manje vise ista lepotica, dojadile su ove iste izoperisane lepotice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA