Kirjos za Dan zaljubljenih odveo devojku na neobično mesto

Australijski teniser je obezbedio i jagode sa čokoladom na pikniku

  • 0
Nik Kirjos, Kostin Haci Printskrin: Instagram/costeenhatzi

Svoj prvi zajednički Dan zaljubljenih australijski teniser Nik Kirjos i njegova devojka Kostin Haci proslavili su na neobičnom mestu - u parku!

Tačnije, Nik je Kostin odveo na piknik u Botaničku baštu  gde su razmenjivali nežnosti na ćebetu pre nego što su se "bacili" na hranu.

Kirjos je za Kostin odabrao jagode sa čokoladom, dok je kao poklon poneo gomilu cveća koje je očigledno oduševilo njegovu devojku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Costeen (@costeenhatzi)

Osvajač Australijan opena u dublu očigledno je ludo zaljubljen u Kostin za koju je nedavno na Instagramu napisao da je ona ta, te da izvlači najbolje iz njega.

Dodao je i da je to bila ljubav na prvi pogled, a podsetimo da je sama Kostin nedavno otkrila da je sve počelo kada je Nik video njen selfi na Instagramu.

- Očigledno je listao fotografije na Instagramu i video je objavu mog poslovnog naloga i selfi u ogledalu. Poslao je poruku na moj poslovni nalog i pitao je da li je ogledalo dostupno za preuzimanje. Zatim je to isto pitao na mom privatnom nalogu. Međutim, kada se pojavio, priznao je da ga više zanima izlazak nego ogledalo - priznala je Haci koja je radila u jednoj firmi za prodaju ogledala.

Video: Srđan Đoković o Niku Kirjosu: Otkrio šta je Australijanac poručio danas Novaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA