≫ 

Najvatrenija sportska novinarka iz Češke veruje u Partizan: "Mogu da pobede, igrači Sparte su slabi u glavi"

Možda će upravo njene reči probuditi u Partizanu još veći nagonom za pobedom

  • 14
Šarka Pekova Foto: Instagram/sarkapekova

Partizanu se bliži jedna od najvažnijih utakmica u sezoni - meč nokaut faze Lige konferencija protiv Sparte iz Praga. U susret ovom meču, Telegraf je kontaktirao i "starog znanca" i velikog fudbalskog fanatika, "Miss Eura 2020" godine Šarku Pekovu, koja dolazi iz Češke i koja smatra da Partizan ima realne šanse za pobedom u Češkoj.

Šarka je zapala za oko mnogobrojnog broja fudbalskih fanova, ali i svih ljudi koji su pratili Euro 2020 godine, kada je svojom lepotom plenila i osvajale stadione gde god su se utakmice ovog takmičenja igrale.

Tada je takođe govorila za Telegraf o očekivanjima na samom Evropskom prvenstvu, kao i za koga je navijala, ali i koga uopšte ne podnosi od svih ekipa. Prošlo je sedam meseci, a ova novinarka iz Češke je ponovo razgovarala sa Telegrafom, samo ovoga puta je povod gostovanje Partizana u Češkoj protiv Sparte.

Kako Šarka smatra, Partizan ima realne šanse da iznenadi na ovom gostovanju.

- Mislim da Partizan ima šanse da pobedi, jer Sparta može da izgubi onu bitku na psihičkom planu. Oni imaju veoma dobre i kvalitetne igrače, posebno se izdvaja Adam Hložek, koji je sjajan. Takođe i "mlađi" Ladislav Krejči, ali on je povređen, pa je to veliki hendikep za Spartu. Slabosti ekipe iz Praga su upravo psiha čitavog tima. Igrači su kvalitetniji, ali nisu dovoljno 'jaki u glavi' - započela je Šarka Pekova razgovor za Telegraf.

Ova novinarka kao veliku prednost Partizana ističe i formu u kojoj se trenutno nalaze crno-beli, dok s druge strane, Sparta igra očajno u poslednje vreme, bar prema njenim rečima.

- Sparta je pobedila Slaviju, to je tačno, ali su odigrali utakmicu koja je bila očajna protiv Viktorije iz Plzenja, doslovno su bili očajni, izvukli su remi koji nisu zaslužili, dok Partizan iza sebe ima ubedljivu pobedu. Zbog toga Partizan ima šanse i mogu da slave u ovoj utakmici - istakla je Šarka, dok je potom "ogradila" sebe prizivajući i nerešen ishod.

- Iako mislim da Partizan ima šanse u ovom meču, mislim da je rezultat od 1:1 najrealniji u ovom slučaju. Sigurna sam da utakmica neće biti laka ni jednima ni drugima, iako se igra u Češkoj, jer kao što sam već rekla, Sparta ima kvalitetne pojedince, ali njih muče stvari koje se tiču njihove 'glave' - zaključila je Šarka Pekova.

Video: Stanojević pred početak prolećne polusezone: Jedna utakmica može sve da promeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    17. februar 2022 | 16:44

    Pre 50 gogina bilo je 1:4 a u Beogradu 5:0, volim pobedu Partizana, srećno

  • 🍕

    17. februar 2022 | 17:16

    Bila šarka na ručku…

  • Po slici bi rekao da je nešto treće

    17. februar 2022 | 17:57

    Vas samo ove niskog morala mogu da podrže😂😂😂😂😂 Sa vama uvek komedija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA