≫ 

Vrela fotka bivšeg igrača Juventusa: Suprugu drži za grudi, ona sve objavila na Instagramu

Markiziju se ne sviđa to što je njegova žena uradila, ali...

  • 1
Roberta Sinopoli Printskrin: Instagram/𝑅𝑜𝑏𝑒𝑟𝑡𝑎 𝑆𝑖𝑛𝑜𝑝𝑜𝑙𝑖 𝑀𝑎𝑟𝑐ℎ𝑖𝑠𝑖𝑜

Nekadašnji vezista Juventusa Klaudio Markizio, ni kriv ni dužan, našao se u centru pažnje italijijanskih medija zbog jednog poteza supruge na društvenim mrežama!

Markizio je poznat po tome što ne voli da se eksponira u javnosti, mada je svojevremeno bacio oko i na Diletu Leotu, ali to njegovu suprugu Robertu Sinopoli očigledno nije bilo briga s obzirom na to da je na svom Instagram profilu okačila intimnu fotografiju njih dvoje.

Fotografiju na kojoj se vidi kako Roberta pozira u donjem rublju, dok je Markizio grli otpozadi i drži je rukom za grudi. A u opisu fotke stajalo je "umetnička hemija."

Inače, Markizio je odmah reagovao i u komentaru fotografije je jasno stavio do znanja da mu ovo nije bilo pravo, s obzirom na to da je napisao "Klaudiju Markiziju se ne sviđa ovaj element."

Pomenuti fudbaler je 13 godina igrao za Juve, uz jednu sezonu na pozajmici u Empoliju, dok je karijeru završio 2019. u dresu Zenita. Za Italiju je nastupao 55 puta, sa Bjankonerima je sedam puta bio šampion Serije A, dok je dva puta gubio finale LŠ.

Sa Robertom je u braku od 2008. godine i imaju dva sina, dok je pomenuta supruga svojevremeno bila mlada teniska nada i navijačica Torina. U nastavku možete pogledati neke njene fotografije:


Video: Obožava da pokazuje svoje telo: Prezgodna sportistkinja ima milione obožavalaca, ali ne zbog sporta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA