Mediji pišu: Vlahović u vezi sa "italijanskom Megan Foks", bivšom misicom iz 2019.

Nova lepotica koja se povezuje sa srpskim napadačem

  • 14
Karolina Stramare Printskrin: Instagram/carolinastramare_

Privatni život srpskog napadača Dušana Vlahovića očigledno je i te kako zanimljiv italijanskim medijima koji ga ponovo povezuju sa nekom od tamošnjih lepotica!

Nakon što je magazin "Chi" objavio da Vlahović navodno više nije sa influenserkom Marijom Sole Polio, mada nikada nije ni bio, "Novela 2000" donosi priču kojom asa Juventusa povezuju sa bivšom misicom Italije Karolinom Stramare.

Ovu vest prenela je većina relevantnih medija na "čizmi", među kojima su i Korijere delo Sport i Tutosport, a ističe se da su se njih dvoje navodno sreli još dok je Dušan živeo u Firenci.

Uz to, "Novela 2000" tvrdi da su Vlahović i Stramare, koja je 2019. bila najlepša devojka Italije, zajedno proslavili rođendan početkom 2022. godine, jer su rođeni samo sa danom razmaka. Dušan je 28. januara napunio 22 godine, dok je Karolina dan ranije napunila 23.

Pitanje je koliko ova priča uopšte ima smisla, moguće je da je veći tiraž u pozadini, ali kada je Karolina u pitanju dodaćemo da je inače velika navijačica Juventusa, da je zovu italijanska Megan Foks i da je odnedavno počela da se bavi novinarstvom. Tačnije, postala je prepoznatljivo lice Serije B.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    17. februar 2022 | 18:41

    Zaljubila se .Gle cuda da se nije zaljubila u nekog Srbina sto na gradjevini radi.Poznato mi je koliko posteni Latini vole Srbe.U crno ce ga zaviti to je klasicni lovac na novopecene bogatase.

  • Мома

    17. februar 2022 | 19:01

    Бежи од ђавола док још можеш.

  • hogar

    17. februar 2022 | 19:06

    Možeš ti i bolje Vlahoviću!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA