≫ 

Vrele scene Totijeve supruge, pred kamerom sočno poljubila drugu ženu

Ilari neočekivano "ugurala jezik" prijateljici

  • 1
Ilari Blazi

Printskrin: Instagram/ancheoggicosi

Ilari Blazi, supruga legendarnog italijanskog fudbalera Frančeska Totija, uzburkala je italijansku javnost pre nekoliko dana zbog sočnog poljupca koji je izvela na sceni!

Naime, Ilari je gostovala u jednoj šou emisiji pod nazivom "Michelle Impossible" i igrala je tango sa domaćicom Mikele Hunziker koju je na kraju i poljubla pred TV kamerama.

- Šta to radiš? Jesi li luda? - pitala je Mikela koja je ostala u čudu, odudše uz osmeh, dok je Totijeva supruga "bežala" iza scene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANCHE OGGI COSÌ (@ancheoggicosi)

Ilari je, inače, sa Totijem u braku od 2005. godine i imaju dve ćerke i sina. Godinama unazad je prepoznatljivo lice širom Apenina, a vodila je raznorazne ceremonije, kao i rijalitije kao što su VIP Veliki Brat, Ostrvo poznatih, ali i festival u San Remu.

Zanimljivo je i kako su se njih dvoje upoznali, odnosno kako je usledio fijasko na prvom sastanku.

- Otišli smo do restorana koji je tada bio jedini otvoren. Došao sam po nju Ferarijem i pred restoranom je snažno otvorila vrata i udarila ih o zid pored. Mogao sam da je ubijem u tom trenutku, ali sam se pretvarao kao da se ništa nije desilo - poručio je Toti.

Pre nekoliko godina Toti je govorio i o seksu u braku, gde je izjavama nasmejao sve:

- Uvek sam za opciju da preuzmem inicijativu u krevetu. Želim seks svaki dan po ceo dan. Međutim, moja žena se stalno žali na glavobolju. Kada se sve zbroji imamo seks tri puta nedeljno. To i nije tako loše - poručio je Toti, a vi fotografije njegove atraktivne supruge možete videti ispod:

Video: Milan i Snežana Borjan kao golupčići: Skockali se za izlazak, pao poljubac kad ih pogodila pesma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA