≫ 

Adrijano ima novu devojku koja brutalno dobro izgleda i koja je 19 godina mlađa od njega

Ujedno se i školuje za medicinsku sestru

  • 0
Adrijano Printskrin: Instagram/ceu_lepesteur

Legendarni brazilski napadač Adrijano nedavno je proslavio svoj 40. rođendan u društvu rodbine i prijatelja, ali i nove devojke koju je konačno predstavio javnosti!

Kako javljaju tamošnji mediji, Adrijano je u vezi sa 21-godišnjom Ceu Oliveira koja je student medicine, odnosno ide u školu za medicinsku sestru.

Par je zajedno viđen u Rio de Žaneiru pošle sedmice, a u međuvremenu se pojavila i zajednička fotografija na društvenim mrežama.

- Srećan rođenda, želim ti svu sreću ovog sveta - napisala je Ceu koja je krajem januara otvorila Instagram nalog, i to jednom od provokativnijih fotografija na kojima se vidi da ima istetovirano međunožje.

Zanimljivo je i to da je Adrijano poslednjih dana bio u centru pažnje i zbog priče iz 2015. godine koja je procurila, a koja kaže da je Imperator bio blizu potpisa za Leavr i da je potrošio oko 18.000 evra na prostitutke kako bi se "povratio" nakon što transfer nije uspeo.

Video: Da vam je ona devojka, sve bi vam branila: I led se topi kad vrela golmanka stane na njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA