≫ 

Poznati TikToker imitirao Stanojevića: Skinuo ga u originalu, igrači Partizana umirali od smeha

Za ovakav talenat mu se stvarno mora odati priznanje

  • 8

Tiktok je društvena mreža koja se masovnom brzinom proširila kako svetom, tako i Srbijom. Jedan "pulen" ove društvene mreže koji je stekao veliku popularnost je i Aleksandar Marković, koga znaju i po imenu "AlexanderChannel1". On je svoje "ime stekao" imitrajući pevače i glumce, dok se sad odlučio da se okuša i u ulogi trenera Partizana - Aleksandra Stanojevića.

Aleksandar je svoju imitaciju trenera crno-belih objavio pred meč sa Spartom iz Praga, a način na koji ga je "skinuo" je stvarno besprekoran i apsolutno je identičan njegovom imenjaku iz Partizana. Koliko je dobro Aleksandar odradio svoj posao, govori i činjenica da su neki od fudbalera Partizana komentarisali objavu uz veliki osmeh, a da su se takođe i "akteri" ove konferencije javili i čestitali ovom Tiktokeru.

"Trener Partizana" je na konferenciji pred meč sa Spartom govorio o "problemu" Ljubomira Fejsa, kome nema ko da čuva decu i to je jedini razlog zašto on nije bio u konkurenciji za tim protiv rivala iz Praga. A takođe je izjavio i ko je njegovo najveće oružje, a to je - Slobodan Urošević, koji igra kao Zlatan Ibrahimović, daje golove i levom i desnom...

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Aleksandar Stanojević Foto: Marko Jovanović

"Navijam za Partizan, do nedelje možda bude nešto i za derbi..."

Kao što je već gorenavedeno, Aleksandar Marković je svoju popularnost stekao imitirajući razne pevače i glumce, pa se tako i zvuk ali i boja glasa Tome Zdravkovića može i dan danas čuti, a mnogi koji su ga slušali odmah su rekli je poput originala.

Njegov talenat mu je doprineo i mnogo gostovanja po raznoraznim emisijama u Srbiji, ali i slavu na popularnoj društvenoj mreži "TikTok", dok sada Aleksandar snima i za Jutjub, gde takođe aktivno ubacuje svoje imitacije, a čak i pravi parodije na neke od domaćih serija, tako što ih prevodi na engleski uz narativ glumaca.

Telegraf je kontaktirao Aleksandra, kako bi ga pitao kako je došla inspiracija za lik Aleksandra Stanojevića i da li je ovim klipom potvrdio da je navijač Partizana.

- Pre svega, da, navijač sam Partizana. Inspiracija za ovaj video je došla spontano, tako što sam pratio aktuelna dešavanja i odlučio da se malo našalim pred utakmicu sa Spartom, i ranije sam imitirao Stanojevića, ali to nisam objavljivao - kaže Aleksandar, koji je potom upitan i da li se može očekivati neka vrsta "duela" između Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića pred večiti derbi koji je za manje od sedam dana.

- Za sada ne verujem, jer nemam inspiraciju trenutno, ali do nedelje ako je bude, što da ne... - zagonetan je ovaj tiktoker, koji ističe da su mu čak i igrači slali poruke posle snimka koji je objavio.

- Da, bilo je komentara. Čak se i Fejsa javio i pozitivno reagovao. Sa većinom igrača sam u kontaktu, sa nekima se i privatno družim. Bili su oduševljeni ovim videom i drago mi je da sam ih nasmejao pred utakmicu sa Spartom, prošlog četvrtka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Aleksandar Marković (@alexander_channel1)

Kako je za nama protekao i Kup Radivoja Koraća, a pritom i ako se uz to doda i činjenica da Željko Obradović i Dejan Radonjić stvarno imaju upečatljive nastupe tokom konferencija, upitali smo Aleksandra i da li bi u bliskoj budućnosti mogao da "skine" i nekog od njih.

- Košarku slabije pratim u odnosu na fudbal, pa mislim da ne bih imao neku ideju kako bi to izgledalo. Ne volim da radim površne i neubedljive imitacije - zaključio je Aleksandar svoj razgovor za Telegraf.

Video: Stanojević: Ne možemo da igramo ovako kao u drugom poluvremenu! Lalatoviću želim sreću!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA