≫ 

Oglasila se misica koju povezuju s Vlahovićem: Pričala o ljubavi, pa sve obrisala, fanovi odlepili zbog fotke

Karolina Stramare ističe da se u ljubavi potpuno prepušta

  • 5

Dušan Vlahović je posle dolaska u Juventus u rekordnom zimskom transferu u centru pažnje italijanskih medija. Ne samo zbog golova, već i zbog svog privatnog života i dešavanja van terena.

Ugledni italijanski listovi nedavno su objavili da jeVlahović u vezi sa bivšom mis Italije, Karolinom Stramare, koja radi i kao voditeljka, a nekada je i reporter na fudbalskim utakmicama.

Karolinu inače zovi italijanska Megan Foks, zbog neverovatne sličnosti sa atraktivnom holivudskom glumicom i jednom od najlepših žena sveta.

U jeku priče o njoj i Vlahoviću u italijanskim medijima, Karolina je objavila i seriju provokativnih fotografija, koje su očigledno reklama za donji veš.

Fotografije nisu ostavile mnogo mašti na volju, što je moglo da se posebno vidi na trećoj fotografiji u objavi:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Carolina Stramare (@carolinastramare_)

Ubrzo nakon te objave, Karolina je na Instagramu radila Q&A, gde je odgovarala na pitanja fanova. Uglavnom su to bila pitanja o ljubavi, jer mnogi joj i pišu u komentarima o Dušanu Vlahoviću.

- Volim jake emocije, često se prepustim, ali samo ako sam ubeđena da je vredno toga. Više volim da povredim sebe nego da živim sa kajanjem i raskidam samo kada nema reciprociteta, ali dajem svoje srce i postajem tako meka. Od svega ovoga jedva da sam se ikada pokajala.

Pitali su je i da li se oseća neprijatno uvek vas posmatraju kada šeta okolo?

- Osećam se neprijatno samo kada nisu dobri pogledi, kad osetim zavist ili zlobu. Ne osećam potrebu za pogledima, ali bih bila licemerna kada bih vam rekla da ne volim da dobijam pažnju, ja sam žena.

Zašto nam nikad ne pričaš o svom ljubavnom životu?

- Nikada nisam pričala o svom privatnom životu za 7 godina na Instagramu. Stvari koje mogu da destabilizuju naše raspoloženje moraju da budu sačuvane. Od kada sam naučila da ne pridajem pažnju zlobi drugih, izbegavam rizik - odgovorila je Karolina Stramare.

Interesantno je da je ubrzo obrisala sve ove objave sa svog Storija na Instagramu.

Video: Vlahović zapevao italijanski hit na predstavljanju u Juventusu, saigrači oduševljeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    22. februar 2022 | 13:37

    Daleko je ova od Megan Fox!!!🤔

  • Q

    22. februar 2022 | 14:29

    Nema ni od ovog Vlahovića ništa! Šteta! Žene će mu doći glave kao Joviću.

  • Valjda ima DV mozga

    23. februar 2022 | 00:29

    Nos, usta, jagodice, sise, obrve....sve mnogo urađeno. Oči, možda...da ne budem zloća. Kosa- nadam se bez umetaka, ali.... I? Čemu to? Kao Lego sastavljena. Prelepih žena je pun svet. Silikonjare su nešto drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA