Stiže u Beograd da igra protiv Partizana, a kod kuće ga čeka najatraktivnija WAGsica za 2021.

Golman Fejenorda uživa u vezi sa manekenkom

  • 0
Dajen Hujpen Printskrin: Instagram

Fudbalere Partizana u četvrtak veče (18.45) očekuje težak zadatak protiv Fejenorda u osmini finala Lige konferencija, jer će do gola morati da dođu preko reprezentativnog čuvara mreže Džastina Bijlova!

Rođeni Roterdamac ima 24 godine i od 2017. je član Fejenorda. Prošao je sve mlađe selekcije nacionalnog tima, za A selekciju nastupa od prošle godine, a poznat je i po tome što ima jednu od najatraktivnijih devojaka kada je u pitanju ovaj holandski tim.

Naime, Džastin je u vezi sa manekenkom Dajen Hujpen koja je godinu dana starija od njega i koja vuče korene iz Indije. Prošle godine je ponela titulu najseksi "WAGsice" (devojka ili žena fudbalera), što dokazuju i fotografije ispod:

Zanimljivo je i to da Dajen na prvom sastanku uopšte nije ni znala da je Džastin golman Fejenorda, dok mediji napominju da i dalje nije poznato kako sus e njih dvoje uopšte i sreli.

Ove godine će dobiti i bebu, jer je golamn Fejenorda za Novu godinu okačio fotografiju iz Dubaija kojim je potvrdio da je Dajen trudna. Otuda možda i ne čudi što je jedno vreme nestala sa društvenih mreža.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Justin Bijlow (@justinbijlow)

Video: Stanojević britko o nadimku Šamrok Stanoje: Nisam rijaliti trener, to su priče iz kafića!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA