≫ 

Mnogo alkohola i luksuza za supruge: Englezi za SP iznajmljuju ženama brod da bi mogle da piju i prave žurke

Za supruge samo najbolje

  • 1

Mnogi navijači na Svetskom prvenstvu u fudbalu suočiće se sa raznoraznim problemima, poput partijanja i žurki sa mnogo alkohola, ali striktna pravila uKataru mogu da se zaobiđu, što jako dobro znaju fudbaleri Engleske. 

Naime, konzumiranje alkohola u tradicionalnoj sredini poput Katara podrazumeva posebno određena mesta, kao i brojna druga ograničenja. Primera radi, zvanično je zabranjena upotreba alkohola na javnim mestima, pa se hotelska soba nameće kao jedino rešenje. Naravno, uz paprenu cenu koja mnogima ne predstavlja nikakav problem. Ipak, kako bi sve proteklo u najboljem redu, fudbaleri Engleske odlučili su da ne razmišljaju mnogo o pravilima i iznajme luksuzni kruzer za svoje porodice na kojima će moći dobro da se opuste.

Ovu informaciju prenosi Dejli Mejl, i napominje da će nežnije polovine harija Kejna, Džordana Hendersona, Rahima Sterlinga, i drugih fudbalera, boraviti u luksuznom kruzeru koji će biti usidren na dokovima Dohe.

Atraktivnim suprugama će tako na raspolaganju biti sav luksuz koji ove grdosije na vodi mogu da ponude, a žurke posle pobeda se podrazumevaju.

U galeriji pogledajte fotografije atraktivne supruge fudbalera Mančester junajteda Harija Megvajera:

Za razliku od "podrške" fudbaleri će biti smešteni u hotelu koji će biti pretvoren u svojevrsnu "bazu" čitavog tima i po svemu sudeći, ludovanje, će im biti uskraćeno kako bi mogli da se koncentrišu na fudbal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA