Dok Bobi luduje u NBA sa Dončićem, njegova supruga "grmi" u noćnom provodu u Beogradu

Milica već nekoliko dana boravi u Srbiji

  • 3

Srpski košarkaš Boban Marjanović dobio je u noći između petka i subote priliku da ponovo oseti parket u NBA ligi, te je u ubedljivoj pobedi Dalasa nad Hjustonom proveo u igru dva minuta!

Nije imao nikakav učinak, ali je zato ludovao na klupi i đuskao sa Lukom Dončićem koji je meč završio sa 30 poena. Nekako u to vreme, doduše na drugom kraju sveta, njegova supruga Milica đuskala je u jednoj beogradskoj kafani.

Gospođa Bobi, kako je njeno "instagram ime", već nekoliko dana boravi u srpskoj prestonici, a na svom "storiju" objavila je detalje iz noćnog provoda na kom se jasno vidi "brutalan" stajling i akcenat da bujni dekolte.

Milica definitivno važi za jednu od najatraktivniojih supruga srpskih košarkaša, a početkom januara proslavila je svoj 32. rođendan u jednom lokalu u Dalasu. Tom prilikom veliku pažnju je privukla jedna fotografija na kojoj je Bobi uhvatio suprugu za grudi tokom razmenjivanja nežnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA