≫ 

Pakao misice koju povezuju sa Vlahovićem: Magnet sam za psihopate, menjam broj 12 puta godišnje

Karolina priznala da je progone i šalju jezive poruke

  • 0
Karolina Stramare Printskrin: Instagram

Atraktivna manekenka Karolina Stramare, devojka za koju italijanski mediji kažu da je u tajnoj vezi sa Dušanom Vlahovićem, odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na Instagramu i tom prilikom je otkrila surovu istinu!

Naime, Karolina ima ozbiljnih problema sa manijacima koji je progone i koji joj na telefon šalju poruke tima "znamo gde živiš."

- Ja sam očigledno magnet za ovu kategoriju psihopata. Sada sam već navikla da menjam broj telefona 12 puta godišnje. Svaki put kada se selim stavljam kamere i alarme. Navikla sam se na to čak i ako me nervira, a ponekad se i ne sećam poslednjeg broja - poručila je Karolina.

Bivša Mis Italije i Vlahović nikada nisu potvrdili niti dematovali da su u vezi, a "Tutosport" je pre izvesnog vremena pisao da se ovaj par sreo u Firenci.

Inače, kada je Karolina u pitanju dodaćemo da je velika navijačica Juventusa, da je zovu italijanska Megan Foks i da je odnedavno počela da se bavi novinarstvom. Tačnije, postala je prepoznatljivo lice Serije B.

Video: Megan Foks sa Apenina: Italijansku misicu povezivali sa Dušanom Vlahovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA