≫ 

Grudi prete da probiju providnu tkaninu: Provokativno izdanje misice koju povezuju sa Vlahovićem

Na svakom koraku privlači pažnju

  • 0
Karolina Stramare Printskrin: Instagram/carolinastramare_

Otkako se u javnosti pojavila priča da je u vezi sa Dušanom Vlahovićem, atraktivna italijanska misica Karolina Stramare iz dana u dan privlači pažnju tamošnjih medija.

Manekenka rođena u Đenovi svoju impresivnu lepotu i seksi telo konstantno "stavlja u izlog" na društvenim mrežama gde je u poselednje vreme dobila veliki broj pratilaca.

Ovoga puta Karolina je fanove obradovala fotografijom gde je u prvi plan stavila svoje bujne grudi koje su pretile da probiju providnu tkaninu.

Poted toga što se bavi manekenstvom, Karolina je i voditeljka koja se bavi Serijom B, dok se priča oko veze sa Vlahovićem pojavila sredinom februara - kada je Srbin stigao iz Firence u Torino. Nedavno je prizanala i da je progone psihopate.

- Ja sam očigledno magnet za ovu kategoriju psihopata. Sada sam već navikla da menjam broj telefona 12 puta godišnje. Svaki put kada se selim stavljam kamere i alarme. Navikla sam se na to čak i ako me nervira, a ponekad se i ne sećam poslednjeg broja - poručila je Karolina nedavno.

Video: Megan Foks sa Apenina: Italijansku misicu povezivali sa Dušanom Vlahovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA