≫ 

Gol golmana sa preko pola terena za pobedu u poslednjem minutu: Dečak (12) sa "torpedom" u nogama

- Čim je napustila moju nogu, pomislio sam 'ovo ulazi' i onda je ušla - istakao je 12-godišnji Čarli Klark, golman Gedling Sautbank Pantersa

  • 0

Neverovatan snimak pobedničkog gola 12-godišnjeg Čarlija Klarka prikupio je milione pregleda i postao je viralan.

Dežmekasti golman postigao je čudesni udarac sa 55 metara i u poslednjem minutu poslao svoj klub Gedling Sautbank Panterse u polufinale kupa. U meču sa Besfordom stajalo je na semaforu nerešeno 2-2. a onda je Čarli gotovo poslednjim udarcem na utakmici rešio pitanje pobednika. Na snimku sa mobilnog telefona snimljenog od strane oca Gerija vidi se kako Čarli trči iz sopstvenog kaznenog prostora i zaleće ka lopti. Potom je savršeno "dočekuje" i šalje udarac preko bespomoćno ispruženih ruku protivničkog golmana u mrežu.

Čak se može čuti i tata Geri kako nagovara svog sina: "Idi, Čarli, šutni, šutni", pre nego što u neverici uzvikne: "To je to...ušlo je, kakav gol, kakav gol"“. Čarlija tada preplavljuju oduševljeni saigrači i kreće ogromno slavlje.

Čarli, koji igra za ekipu mlađih od 12 godina iz Notingema u Trećoj ligi IEO divizije, rekao je da je znao da će se njegov trud isplatiti čim je osetio loptu kako mu je "sela" na nogu:

- Čuo sam sudiju kako kaže 'poslednji minut utakmice', a onda sam samo krenuo da šutnem iz sve snage i pokušao da postignem gol. Čim je napustila moju nogu, pomislio sam 'ovo ulazi' i onda je ušla. Krenula je ludnica kad su svi skočili sa klupe. Nisam mislio da će to postati tako viralno - istakao je Čarli.

Neverovatan gol Čarlija Klarka pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Bivša devojka Zvezdinog golmana polugola igrala fudbal: Prizor od kog zastaje dah

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA