≫ 

Ova lepotica će voditi ceremoniju žreba za Mundijal u Kataru

Čast je pripala britanskoj novinarki Samanti Džonson

  • 1

Žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru na programu je danas od 18 časova, a program na ceremoniji u Dohi vodiće atraktivna britanska voditeljka Samanta Džonson!

U pitanju je lepotica koja vuče korene sa Jamajke i koja je karijeru počela u Skaj Sportu. Zatim je radila u "Bein Sports", na klupskoj televiziji Čelsija, da bi u međuvremenu postala članica tabloida "San."

Samanta je veliki zaljubljenik u fudbal, a kroz svoju karijeru uradila je veliki broj intervjua. Našem regionu su svakako najzanimljiviji razgovoru u kojima su joj sagovornici bili napadač BiH Edin Džeko i selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić.

Samanti će prilikom ceremonije žreba pomagati nekadašnji reprezentativac Engleske Džermejn Dženas i dvostruka svetska šampionka i članica reprezentacije SAD Karli Lojd. Podsetimo, žreb ćete direktno moći da gledate na kanalu RTS 1.

Inače, kuglice na žrebu u Dohi izvlačiće legendarni srpski fudbalski trener Velibor Bora Milutinović, čuveni Brazilac Kafu i Nemac Lotar Mateus. Osim njih, na žrebu će učestvovati i Nigerijac Džej Džej Okoča, Alžirac Rabah Mađer, Adel Ahmed Malalah iz Katara, Iranac Ali Daje i Australijanac Tim Kejhil.

Video: One mame uzdahe u kakvom god izdanju bile: Novinarke koje sportu daju posebnu čar

(Telegrafrs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajoj

    1. april 2022 | 12:16

    Katar nema svoje zene, pa mora ova britanka. Kako se vidi ko je cija kolonija majko draga. To je taj zapan moralisticki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA