≫ 

Krv navijača proklljuča kada one izađu na teren: Najlepša golferka sveta dobila žestoku konkurenciju

Atraktivne golferke pravi su magnet i za navijače i za sponzore

  • 1
Golferke Hailey Rae Ostrom, Elise Lobb Dzingel, Kenzie O'Connell Printskrin: Instagram/haileyostrom/eliselobb/kenzie.oconnell

Ženski golf je sve popularniji, a velike zasluge za to pripadaju atraktivnoj Pejdž Spiranac koja je svojim potezima, izgledom i objavama na društvenim mrežama dodatno podigla interesovanje navijača. 

Ipak, utisak je da je Pejdž dobila žestoku konkurenciju jer je sve više devojaka kojima je zajednička ljubav prema golfu.

Dvadesetdevetogodišnja Pejdž je sa profesionalnom karijerom završila 2016. godine, a i dalje važi za najpopularniju.

Samo na Instagramu je prati više od 3 miliona ljudi, a uz nju i još nekoliko golferki će ljubitelji golfa sa velikom pažnjom pratiti Masters 2022.

Naime, Hejli Re Ostrom ima 28 godina i takmičila se na LPGA turu, a i sama je privukla veliki broj sponzora i skoro 300.000 navijača.

- Sećam se kad sam bila mlađa da mi je bilo tako neugodno da kažem ljudima da igram golf jer je to bio "sport za glupe stare osobe". Sada sam ponosna jer mogu da kažem da se profesionalno bavim golfom. Nadam se da devojkama više nije neugodno da igraju ovaj neverovatan sport - dodala je.

Uz nju, i Eliz Lob Dzingel dominira na golf terenima. Ona ja licencirani golf trener,a od 2018 . godine je i voditelj na Fos Sports kanalu gde ima emisiju Sving Klinik. Golf igra od svoje treće godine, a odrasla je na Floridi koja je poznata po golf terenima. Pored toga, bavi se i modelingom.

Još jedna sportistkinja koja privlači pažnju navijačaje Kenzi O'Konel, poreklom iz Nebraske, a u svojim objava demonstrira svoje golfersko znanje.

Video: Prsata plavuša golferka: Posle ovoga svi Balkanci bi popunjavali rupe - svih 18 komada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA