Top 10 najatraktivnijih Zvezdašica među poznatima: Ceca, Karleuša, glumice, voditeljke, manekenke...

Da li ćemo neke od njih videti na Marakani tokom 167. večitog derbija?

  • 19
Poznate navijačice Zvezde Foto: MN Press, Instagram Sofijamilo/nina_radulovic_official

Crvena zvezda i Partizan će u 167. večitom derbiju odmeriti snage u direktnom duelu koji bi mogao da odluči i budućeg prvaka Srbije.

Nema sumnje, Marakana će biti krcata. Tenzije su ovih dana pojačane među navijačima, ali i čelnicima crveno-belih, a sve je kulminiralo posle mnogih saopštenja i prepucavanja tokom proleća, da bi sve eksplodiralo nakon meča na Banovom brdu gde je Partizan oštećen u meču sa Čukaričkim.

Ipak, kako bi se smanjile tenzije, pokušaćemo da nešto lepšom temom, a to su navijačice večitih. U prvom tekstu, predstavljamo vam neke od najpoznatijih i najatraktivnijih navijačica Crvene zvezde. Neke od njih će se možda naći na Marakani u subotu od 18.00 kako bi bodrile svoj voljeni klub.

Među njima su glumice poput Jelene Gavrilović, Mirke Vasiljević i Isidore Građanin, pevačice Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović, voditeljke Dragana Kosjerina, Aleksandra Gudelj, Nina Radulović, ili manekenka Sofija Milošević.

Sve one su ili pričale da vole Zvezdu javno, neke su učestvovale u Zvezdinim proslavama, neke su se slikale u obeležju kluba... Pogledajte u nastavku i neke od njih.

Ceca Ražnatović

Jelena Karleuša

Jelena Gavrilović

Sofija Milošević

Dragana Kosjerina

Mirka Vasiljević

Katarina Srećković

Aleksandra Gudelj

Nina Radulović

Isidora Građanin

Video: One mame uzdahe u kakvom god izdanju bile: Novinarke koje sportu daju posebnu čar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA