≫ 

Jedna od najlepših žena Hrvatske postala PR Šibenika: Monika je igrala košarku, a zbog nje će sada pratiti HNL

Jako velika bomba je eksplodirala u komšiluku

  • 0

Odavno je praksa da se sportski timovi odlučuju da njihove odnose s javnošću vode lepotice. Pa se tako u Srbiji mogu videti Sanja "Beba" Kruzević, koja je PR Vojvodine, te i Marina Buljovčić koju istu funkciju vrši u Proleteru. Sada se na ovakav potez odlučila i ekipa Šibenika koja je na tu poziciju dovela Moniku Vojvodić, bivšu košarkašicu i jednu od najlepših žena Hrvatske.

Monika, trenutno dvadesetjednogodišnja devojka, rođena je u Tuzli gde je i načinila svoje prve košarkaške korake. U Hrvatsku se preselila pre sedam godina, kada je dobila poziv mlade repreznetacije Hrvatske, a tu je i ostala da živi.

Nažalost, ozbiljna povreda se isprečila njenoj karijeri, koju je morala završiti u 21. godini, ali je ipak odlučila da ostane u sportskom svetu, koji nije želela da napusti. Parket je zamenila fudbalskim terenom, pa će tako umesto koševa pronaći svoju sreću na travnatim površinama. Ona je postala PR fudbalskog kluba Šibenik.

Osim košarke, Monika je bila i "top model" Hrvatske za prošlu godinu, dok u galeriji u nastavku možete pogledati i zašto je ponela ovu laskavu titulu.

Inače, Monika je u razgovoru za "Slobodnu dalmaciju" otkrila da se prijavila i za istu funkciju, ali u košarkaškom klubu Zadra, međutim, oni su se odabrali za Tonija Jeričevića, dok je on otišla na drugu stranu.

Ono što je zanimljivo, ona je tako postala druga žena u Šibeniku, u kom glavnu reč vodi i predsednica Uprave Marina Jurić, tako da, primat u ovom klubu ipak pripada devojkama.

Video: Bez njih utakmice Superlige su nezamislive: Lepotice u koje svi gledaju svakog vikenda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA