Hulk postao otac po četvrti put, dobio dete sa sestričinom svoje bivše žene

Ko bi rekao da će ova ljubav da zaživi

  • 3

Brazilski fudbaler Đivanildo De Souza, u svetu poznatiji pod jednostavnim nadimkom Hulk, objavio je na svom Instagram profilu da je postao otac po četvrti put, pošto mu je bratanica njegove bivše žene na svet donela devojčicu Zeju.

Prelepe vesti je putem Instagrama objavio Hulk, ali i njegova trenutna supruga, Kamila, inače bratanica njegove bivše žene Iran Anđelo s kojom je proveo 12 godina u braku i koja mu je rodila tri deteta - dva sina i ćerku.

Par Hulk - Iran se razveo krajem 2019. godine, da bi potom fudbaler u decembru iste godine objavio vest da je stupio u brak sa Kamilom, koja je sestričina od gorepomenute Iran Anđelo. Sam čin stupanja u brak sa njom je propraćen velikom nevericom, a bivša supruga fudbalera je rekla o svojoj bratanici da "kida ovu porodicu".

Prava latinoamerička sapunica u životu ovog fudbalera koji već neko vreme nastupa za Aletico Mineiro, međutim, on ne oseća nikakvu grižu savest, već je sa ponosom objavio putem Instagrama da je postao otac, po četvrti put.

- Dobro nam došla princezo, voleću i čuvaću te sad, pa zauvek. Hulk, tvoj otac - napisao je Brazilac, a u komentarima su mu mnogi sadašnji i bivši saigrači poželeli sve najbolje.

Video: Ima i male bicepse: Ovaj hrčak je glodarski Hulk!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    19. april 2022 | 18:16

    Danas je sve "ljubav", ništa nije devijantno, bolesno i nemoralno. Ne bi me čudilo da i zoofili budu proglašeni za normalne, i da će seksualni odnos izmedju životinja i ljudi biti proglašen za normalnu "ljubav" i seksualno opredeljenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA