≫ 

Jokićev bivši saigrač zaprosio jednu od najlepših Amerikanki

Veoma lepe vesti stižu iz Amerike, gde je jedan košarkaš odlučio da stane na ludi kamen

  • 2
Kortni Kelar, Ajzea Hartenštajn Foto: Instagram / Kourtney Kellar

Možda nije ostvario ulazak u plej-of, ali Ajzea Hartenštajn, inače bivši saigrač Nikole Jokića, ostvario je nešto mnogo lepše - zaprosio je svoju dugogodišnju devojku Kortni Kelar, koja je rekla sudbonosno DA.

Hartenštajn koji trenutno nastupa za Los Anđeles Kliperse nije uspeo sa svojim timom da se domogne plej-ofa, pošto su poraženi u plej-inu od Nju Orleans Pelikansa sa 105:101, međutim, Hartenštajn je odlučio da upravo tu "pauzu" iskoristi za nešto drugo.

On je na plaži u Malibu zaprosio svoju devojku Kortni s kojom je već tri godine u ljubavnoj vezi, a sve je to obelodanio putem svog Instagram profila, dok je isto uradila i Kortni.

Košarkaš je na svom profilu napisao da je "veoma zainteresovan" za novo poglavlje u svom životu, dok je ona na svom Instagramu napisala kratku poruku na Nemačkom - Ich hab ja naturlich gesagt, iliti u prevodu - naravno da sam rekla DA.

Košarkaš i prelepa Kortni su započeli svoju vezu u februaru 2019. godine, što su obelodanili tek u februaru 2022. godine, kada su za Dan zaljubljenih objavili objave na Instagramu u kojima su čestitali godišnjicu jedno drugom.

Inače, Kortni je neizostavna podrška ovog košarkaša koji je rođen u Oregonu, ali je zbog oca, koji je takođe bio profesionalni košarkaš, otišao put Nemačke, čije državljanstvo poseduje i za koju naciju i igra košarku.

Video: Kako je Srbin jednim potezom zaludeo Karija i Grina: Jokić je košarkaški Ajnštajn

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    22. april 2022 | 10:09

    A po cemu najlepsa,po tome sto je kao svaka druga danas?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA