≫ 

Tajson prebio staru policijsku "mušteriju": Osuđivan za provale, krao prikolice...

Čovek koji je provocirao Tajsona ni malo nije naivan

  • 1
Melvin Tauzend, Majk Tajson Foto: Shutterstock, Profimedia/TMZ / BACKGRID

Jedan od najnepristojnijih, i najmaleroznijih, putnika na letu San Francusko - Florida bio je čovek koji je provocirao ni manje ni više nego Majka Tajsona, pa se sada o njemu priča svuda o svetu.

Naime, muškarac koji je naljutiog Gvozdenog Majka dobio je batine od egendarnog boksera, a američki mediji su otkrili o kom čoveku je reč. Tako portal TMZ prenosi da je Majk Tajson pretukao Melvina Tauzenda, čoveka koji je i ranije imao problema sa policijom. Tauzend je već osuđen za prevaru, veliku krađu, provalu, posedovanje narkotika i trgovinu ukradenom imovinom. Ovaj 36-godišnjak je 2018. provalio na imanje i ukrao prikolicu koju je prikačio za svoj kamionet. Kazneno delo posedovanja droge odnosilo se na oksikodon, a službeni dokumenti ne spominju druge detalje.

Takođe, odslužio je zatvorsku kaznu dva puta. Jednom 20 meseci, a drugi put 15 meseci.

Tokom dana iz Tajsonovog tima objasnili šta se tačno desilo. Majk je ispunio želju za zajedničkom fotografijom spomenutom putniku, a iako je ovaj insistirao na dijalogu, Tajson nije želeo da razgovara s njim jer je bio u potpuno alkoholizovanom stanju. Navodno je putnik navaljivao i navaljivao te se stalno obraćao legendarnom bokseru, a prelomni trenutak se desio kada je bacio bocu s vodom na Tajsona. Putnik je, dodaje se na kraju, bio vrlo agresivan. Kada je putnik bacio bocu s vodom, prešao je granicu tolerancije i Tajson ga je već u narednom trenutku pretukao.

Obojica su izašla iz aviona i dočekali su ih policajci. Tauzend je rekao da ne želi da podiže tužbu i oboje su mirno otišli dalje.

Video: Tajson ponovo čovek od čelika: Na nekadašnjem bokseru isklesani mišići u 53. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA